A Budapest szívében található Vágódeszka új megvilágításba helyezi a kolbászokról alkotott elképzeléseinket, ízekben és formákban egyaránt. Aki ide betér, annak mindenképp ki kell próbálnia az általuk készített és népszerűvé vált Robucit, amit saját Deszkalecsójukkal és a vendég által kiválasztott kolbász „újragondolásával” tesznek felejthetetlenné. Változatos kínálatukkal nem csak a hagyományos ízek kedvelőinek, hanem a modern fast-food szerelmeseinek igényeit is kielégítik. Ha a Bazilika felé visz az utad vagy az Arany János utca környékén jársz üres hassal és valami laktatóra egyben különlegesre vágysz, erre a helyre mindenképp érdemes betérned.
Mottójuk:
A kolbász kicsit olyan, mint az élet,nem mindegy, hogy milyen az első és az utolsó falat, hogy milyen hosszú és mivel töltjük meg. Fontosak a jó arányok. Akiket szeretünk, azokkal szívesen osztjuk meg. Merjünk mindkettőből nagyot harapni!
Nézd meg a Vágódeszka többi videóját is, melyekből kiderül, hogyan készül a többi finomság!