A szerkesztő levele – erről olvashattok a héten

Nemcsak az augusztus, de egyben egy nagyon izgalmas hét köszöntött ma ránk. Hogy mire számítsatok a Funzine háza tájékán? Eláruljuk!

Kisebb zivatarok után újra visszatért a forró nyár. Szerencsére a Funzine, szokásához híven, segít hűsítő programokat találni Neked, bármilyen hangulatodban is legyél.

Nem felejtettük el, hogy itt az esküvőszezon, mivel (még saját szerkesztőségünkben is) a legtöbb szerelmespár ilyenkor mondja ki az oltár előtt a boldogító igent. Mi pedig még boldogabban mutatjuk meg Neked a legklasszabb esküvői tortákat, legexkluzívabb esküvői helyszíneket és a legkáprázatosabb menyasszonyi ruhákat.

Szokásos, csütörtökön megjelenő hétvégi programajánlónkban a hét második felére ajánlunk rengeteg kikapcsolódási lehetőséget, hétköznap pedig a legjobb éttermeket, kávézókat rangsoroljuk Neked.

Naprakész információkkal jelentkezünk a budapesti eseményekről  és minden egyébről, melyről érdemes tudnod.

A hét legfontosabb eseményéről, az olimpiáról sem feledkezünk meg.  Nemcsak Budapest és a 2024-es Olimpia relációjáról és a verseny érdekességeiről olvashatsz nálunk, de a magyar indulókkal is olvashatsz interjúkat, sőt, kedvenc budapesti törzshelyeiket is elárulták nekünk.

Bónuszként egy remek hazai üdülőhelyet is kipróbáltunk, hogy megoszthassuk az ott szerzett tapasztalatainkat Veled.

…és persze ismét lesz nyereményjátékunk is!

Kezdődjön egy FUNtasztikus hét, olvasd a Funzine-t, hogy ne maradj le semmiről!