Everness Fesztivál 2016 – A tudatosság ünnepe

2016 nyarán, immár a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként, negyedik alkalommal töltünk együtt öt felejthetetlen napot a Balaton partján az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.

Együtt veletek, akik szívesen töltődnek velünk és egymással. Elismert előadóink és a közreműködő művészek, tanítók, szellemi vezetők mind abban segítenek majd, hogy miután kipróbáltad a lehető legtöbb irányt, lehetőséget, végül megtaláld a saját utad.

És hogy ezen kívül miért érdemes velünk töltened öt napot?

Mert az Everness Fesztivál egyszerűen más, mint a többi. Már a bejáratnál kiléphetsz hétköznapi szerepeidből, és messzire hajíthatod az álarcaidat, mert ezekre biztosan nem lesz szükséged. A közösség alkotta nyitott és biztonságos légkörben csak az a fontos, hogy jól érezd magad és újra felfedezd valódi énedet. Mindegy, hogy a Balaton partján meditálva, az akrojógásokkal repülve, mandalát festve, esetleg az újdonsült barátaiddal való beszélgetés közben, vagy a zene és tánc által kiváltott extázisban éred-e el ezt – a lényeg, hogy itt senkinek nem kell megfelelned. Legalább erre a pár napra, saját magadnak te lehetsz a legfontosabb!

Ezúttal ráadásul a magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos világhírű, külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik hozzánk!