Naloc – A szép és egészséges körmökért!

Nem vitás, hogy mindenki szép körmökre vágyik. Munka, utazás, vagy épp szabadidős tevékenységeink közben gyakran jelent kihívást, hogy a körmeinket tisztán tartsuk, és megóvjuk őket a szennyeződésektől, fertőzésektől. Ehhez olyan szerre van szükségünk, amely gyengéden, ám hatékonyan védi körmeinket.



 

A Naloc™ segít, ha körmeink fénytelenek, töredezettek, vagy egyenetlen színűek. Hatásosan bánik el a gombás körömfertőzésekkel, amelyeket többek között sporttevékenységek során kaphatunk el. A Naloc™ nagy erővel gyógyítja a károsodott körömfelületeket, és segít azok regenerálódásában.

A Naloc™ egy olyan egyedülálló körömápoló szer, amely hármas hatást fejt ki. Ecsetelője eltünteti a körömgombát, valamint csökkenti a körmök elszíneződését, ami a fertőzés gyakori velejárója. Mindezek mellett a Naloc™ erősíti és simává teszi a körmöket, elősegítve az egészséges, szép kinézetet.

A javulás első jelei már két hét után láthatóak. A gazdaságos, 10ml-es kiszerelés 3 köröm 3 havi kezelésére elegendő. Tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz, összetevői biológiailag teljes mértékben lebomlanak.

A Naloc™ recept nélkül kapható a patikákban.

További információk a termék weboldalán találhatóak.