Adományt gyűjt a FUNZINE – És hozzuk az állatainkat is!

Augusztus 15-én szervezi a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület a Vidd magaddal a kedvenced dolgozni napot. A programban a FUNZINE is részt vesz egy kis adománygyűjtéssel egybekötve, a Noé Állatotthon részére.

Vidd magaddal a kedvenced dolgozni nap


Vidd magaddal a kedvenced dolgozni nap lényege abban áll, hogy minél több munkahely fogadja be egy napra az ott dolgozó kollégák kedvenceit, ahogy azoknak legalább aznap ne kelljen otthon szomorkodnia a gazdira várva végtelen órákon át. A FUNZINE irodájában nem ritka, hogy néhány órára betér egy kutya vagy macska, ezen a napon viszont igazi kis állatkert leszünk – a legnagyobb örömünkre.

Adománygyűjtés a Noé Állatotthon részére


Ám nem csak saját háziállatainkat akarjuk boldoggá tenni, hanem szeretnénk gondoskodni más állatok biztonságáról és ellátásáról is, mely a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület másik célja. Irodánkban gyűjtést rendezünk a Noé Állatotthon számára.

Milyen adományokat várunk?


Hogy milyen adományokat várunk? Bármit. Kutya- és macskaételeket, konzerveket, száraz tápot, jutalomfalatokat, törölközőket, lepedőket – a gazdi nélküli állatok számára minden óriási segítség lehet, még a legkisebb falat is.

Hogyan adakozhatsz?


Ha te is szeretnél segíteni a FUNZINE-nel a gazdi nélkül maradt állatokon, minden tárgyi felajánlást boldogan fogadunk. Ha a fent felsorolt tárgyak közül bármelyikkel hozzájárulnál a nap sikeréhez, kérjük jelentkezz az office@funzine.hu címen, vagy írj nekünk Facebook-oldalunkon!

Adományodat személyesen is átadhatod ezen a címen: 1053 Budapest, Kálvin tér 2.

Augusztus 15-én pedig kövess minket Facebookon, ahol élőben közvetítjük a vendégeinket!