A Tamp & Pull név sokak számára a minőségi kávézás fogalmával nőtt össze, ez pedig nem is véletlen – két kávéházukban ugyanis valóban csak és kizárólag a legjobbat kaphatjuk mindenből.
Valahol pontosan ez a titka a Czuczor utcában és a Váci úton megtalálható Tamp & Pull kávézóknak, ahol bár maga a design is egyedi és gyönyörködtető, az emberek nem ezért fedezték fel maguknak rekord idő alatt a kávé két budapesti szentélyét.
A fő hangsúly ugyanis a minőségen van – a két kávéház kizárólag Has Bean kávékkal dolgozik, annak hatvan blendje pedig folyamatosan cserélődik a kínálatban, hogy a baristák a lehető legfrissebb alapanyagokból készíthessék el mesterműveiket.
Tamp & Pull – cappucino
Bizony, mesterműveiket, hiszen a Tamp & Pullban a legjobb szakemberek dolgoznak, akik igazi csodát képesek művelni, de nem csak a latte art vonalán, hanem magával a kávéval is.
A szakmaiság magas fokát jól jelzi, hogy a Váci úti kávézóban egy labor is működik, ahol a szakmájukat rajongásig szerető baristák a víz hőmérsékletével, a kávéfajták mennyiségével vagy a főzés hosszával kísérletezhetnek – csupa olyan aprónak tűnő tényezővel, melyekre a Tamp & Pull óriási hangsúlyt fektetve valóban a legjobbat alkotja Budapesten.
Míg a Czuczor utcai kávézó leginkább az egyetemistákat szolgálja ki, a Váci utcai pedig az üzletembereket, fontossá vált az is, hogy a kávénkat út közben is elfogyaszthassuk. A Tamp & Pull itt is egy minőségi forradalmat akar elérni és jelenleg is olyan poharakon dolgozik szakemberekkel és képzőművészekkel, melyek a lehető legjobban tartják meg a kávék ízét és zamatát – hiszen itt még erre is gondolnak.
Tamp & Pull
1093 Budapest, Czuczor utca 3
H-P: 07:00 – 20:00, SZ-V: Zárva