Kezeld az étvágyad a Rendelőben!

Tudtátok, hogy az éhség és szomjúság egészségtelen? Jobb lesz igyekezni a Rendelőbe!



A TAJ-kártyánkat viszont nem muszáj megkeresnünk, mivel Budapest új étterméről, A Somogyi Béla utca 8 alatt megnyílt Rendelőről beszélünk, mely kínálatát egy kiemelkedően kreatív étlapon mutatja be. Előkezelésnek az étterem salátákat kínál, a kanalas gyógyszerek pedig itt lesznek igazán finomak – főleg azoknak, akik levesre vágynak!


Néha az emberre ráfér egy kis szénhidrát kúra, mely azonnali tésztabevitellel a leghatásosabb, hasonlóan a kalória terápiához, ahol viszont a tésztákat a sültek helyettesítik. Rehabilitációként nem egy nagy körben kell beszélnünk problémáinkról. Elég ha eszünk valamilyen desszertet.


A Rendelő már csak azért is lesz kiemelkedő helye Budapestnek, mivel itt lesz egyedül élvezhető a beöntés – mely az étlapon egyet jelent a sörökkel, üdítőkkel, ásványvizekkel és kávékkal. Akinek viszont nagyobb horderejű segítség kell, az se csüggedjenek – a fájdalomcsillapítók  között van konyak, rum, whiskey, gin és tequila is, valamint finom a kínálat az égetett gyógyszerekből is!


Rendelő resto & bar

1085 Budapest, Somogyi Béla u. 8.

Hétfő-Kedd: 11:00 – 01:00

Szerda-Szombat: 11:00 – 02:00

Vasárnap: 12:00 – 01:00

Telefon: +36 1 406 7811