Fújó szél, láthatatlan érzések – Barnoff A/W 2013-14

A Barnoff 2013-2014-es őszi-téli szezonjának alapenergiája a szél, amely valami sohsevolt balanszban láthatatlan érzéseket közöl egy a végletekig leszűrt kollekcióban, melynek darabjai az erős és magabiztos, érzéseiben önálló, ám teljesen sohsem birtokolható nőt szólítják meg.



A kollekcióban szélfútta helyről származó öltözékeket láthatunk, ahol az érzéseiket viselő nőalakokat megragadhatatlan Szél hozza-viszi, tereli egybe vagy épp fújja tova. Egy láthatatlan érzés afféle időjárásként dolgozik bennük, és Ők képesek ezt napi viseletté transzformálni.

A kollekció vastag, réteges textúrájú gyapjúkat és puha, dús, nagyon rugalmas pamutokat kívánt(megkötős hosszúkabátok), laza szövésű mohair-rel(struktúrálatlan kardigánok), helyenként pamutvászonnal társítva. Másutt pedig tüllel, bársonnyal illetve kötött gyapjúbélésű sertés- és juhnappa bőrdzsekikkel lett árnyalva az alapérzés. Mindez egy alapvetően földtónusú palettáról színezve : a fekete, a közép- és só-bors szürke árnyalataitól kezdve a már ránézésre is meleget adó mustársárgák, terrakották és rozsdákon át egészen a kevés, ám nagyon hangsúlyos jelenlétű királykékig. Az ikonikus Barnoff-arany most csak a kiegészítők és a kézi díszítés szintjén jelenik meg.

  

A Barnoff márkát Tamara Barnoff alapította 2004-ben, Magyarországon. Tamara saját, egyedi stílusát és életfilozófiáját örökíti meg alkotásaiban, s ezzel új irányt szab a tervezésben. A márka égisze alatt tervez és készít prêt-à-porter kollekciókat nőknek és férfiaknak, lélegzetelállító haute couture kreációkat, cipőket, kiegészítőket és szemüvegeket. Privát klientúrája mellett aktív résztvevője a divat világának, továbbá filmeknek és színházaknak is dolgozik.

  

A kollekció elérhető :

Barnoff Showroom

1065 Budapest, Nagymező utca 14.

Barnoff Boutique Hévíz

8380 Hévíz, Rákóczi utca 16.

  

Fotók: Vivienne Balla

Haj: Tóth Zoltán

Smink: Vörös Viki

Modell: Anita Almasi


Tovább információk:

Telefon: +36 20 918 5936

E-mail: william@barnoff.com

Web: http://www.barnoff.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Barnoff.officiall

Instagram:  http://instagram.com/barnofflovelife

Vimeo:  https://vimeo.com/user12864092