Fotópályázatot hirdet a Kaptár

A közösségi iroda pályázatára olyan fotókat várnak, amelyek furcsa, vicces, merész vagy éppen roppant kényelmetlennek tűnő helyzetben ábrázolják munkájukat végző várostársainkat.

„Dolgozni máshol is lehet” címmel fotópályázatot hirdet a Kaptár közösségi iroda. A kiírók ritka és rendhagyó közegben – könyvtárban, plázában, köztéren, múzeumi lépcsőn vagy más szokatlan helyen – munkájukat végző, laptopozó, telefonáló, jegyzetelő honfitársainkról készült, egyedi és izgalmas pillanatfotókat várnak  – ezzel is bizonyítva, hogy dolgozni nemcsak a megszokott helyszíneken, például egy irodában lehet.

A szakmai zsűri által kiválasztott nyertes nyolcvanezer forintos jutalomban részesül; a nyertes pályaművét tizenöt további bezsűrizett képpel együtt a Kaptár Révai közben található központjában állítják ki. Az iroda Facebook-oldalán legtöbb szavazatot kapott kép készítője húszezer forintos jutalomban részesül.

A beküldött fényképeket Barakonyi Szabolcs, az Index fotósa, Szalontai Ábel, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotószakának adjunktusa és Végel Dániel, a HVG munkatársa bírálják el.

A közösségi iroda január 27-ig digitális formátumban, legalább öt megapixeles felbontásban várja a felvételeket a hello@kaptarbudapest.hu e-mail címre.

Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is!

4.ROOM, a pop-up designer zsúr

Betűképek

Játssz és nyerj páros Cirque du Soleil belépőt!