A Salon Étterem fine dining étteremként 2010 tavaszán nyitotta meg kapuit a Boscolo Budapest szállodában. A New York Palota századfordulós, a boldog békeidők hangulatát megőrző eleganciája, modern enteriőrrel párosul, így alkotva azzal harmóniát. Az étterem vezető séfje Wolf András, az „Esszenciális Magyar Gasztronómia” egyik megálmodója, főként a tradicionális magyar ételek megújítására helyezi a hangsúlyt. Tapasztalja meg Ön is az ízek kavalkádját fine dining éttermünkben, Budapesten!
Ligeti Lángos
A Városliget szívében található lángosozó mára egyfajta gasztronómiai zarándokhellyé vált.
Dunai Nyitott Műhely
A Dunai Nyitott Műhely a hűsítő haboktól karnyújtásnyira kínál kulturális és közösségi élményeket.
Mattarello
A Dohány utcában nyílt Mattarello az ország első croissant-étterme.
Monokini Kantin
A Monokini Kantin napközben ramenekkel, míg este újhullámos tapasokkal hódít.
Rotigami
Megérkezett Budapest első Srí Lanka-i street food étterme, a Rotigami.