Gőzerővel készül az AZ folytatása – Már a főszereplők is megvannak

Tavaly láttuk az Az első részét, jövőre pedig máris érkezik a folytatás. A Stephen King egyik legfélelmetesebb horrorkönyvéből készült filmadaptáció második része 2019. második felében kerül a mozikba, a forgatás pedig már el is indult. Mutatjuk, kiket láthatunk majd a főszerepekben.

Először is tegyük helyre a dolgokat. Csak a film kétrészes, a könyv nem folytatásos. A regényben két idősíkban játszódnak az események: az ’50-es években (ebből készült az első film, csak áttették a ’80-as évekre) és a ’80-as években – az ekkor történtekről szól majd a második rész, csak valószínűleg a 2000-es évek elejére fogják ültetni az egészet.

A második részben a sulis Vesztesek Klubjának tagjai már felnőttek és szétszéledtek, ám olyan különleges és baljós események történtek szülővárosukban, melyek ismét egy csapattá kovácsolják őket és mindannyian visszatérnek gyermekkoruk helyszínére.

A cél ugyanaz: legyőzni a félelmeikből táplálkozó Pennywise-t.

A mozivásznon Jessica Chastain, James McAvoy, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, Bill Hader és James Ransone alakítják majd a Vesztesek Klubjának felnőtté vált tagjaik, de pletykák szerint pedig az első részben szereplő fiatal színészeket is láthatjuk majd a filmben. Mindenki megnyugtatására közöljük, hogy a félelmetes bohócot, Pennywise-t továbbra is Bill Sarsgård alakítja.

A film várható premierje 2019. szeptember 6.