Kiderült a 25. Bond-film premierje

Nemrégiben már már biztosra vehettük, hogy hosszas huzavona után Daniel Craig ötödjére is elvállalta James Bond szerepét. Most a film hivatalos honlapjáról már azt is megtudhatjuk, hogy következő, azaz a 25. Bond-film premierje. A jegyvásárlással azért még ráérsz: több mint 2 évet kell várni a bemutatóra.

A következő Bond-film premierje ugyanis csak2019. november 8-án lesz. Legalábbis Nagy-Britanniában, ugyanis az utóbbi évek hagyománya szerint a szigetországban mindig később mutatják be a titkos ügynök kalandjait, mint Amerikában. A 007-es hivatalos honlapján a producerek és a  forgatókönyvírók személyét is elárulták: előbbiek Michael G. Wilson és Barbara Broccoli  lesznek, a forgatókönyvet pedig Neal Purvis és Robet Wade írják.

A film rendezőjét és szereplőit még nem jelentették be nyilvánosan, amiből arra is lehet következtetni, hogy mégsem Daniel Craig fogja játszani Bondot, de az is lehet, hogy a stúdió kicsit még húzni szeretne minket.

Ha mégis Craig lesz a Bond, ez lesz az ötödik titkos ügynökös filmje, a , a Spectre (2015) a Skyfall (2012), a Quantum csendje (2008), és a Casion Royale (2006) után.