1K Fesztivál az A38 Hajón nyereményjáték-szabályzat

A FUNZINE Facebook-oldalán futó 1K Fesztivál az A38 Hajón nyereményjátékban a 18. életévét betöltött természetes személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevők elfogadják annak feltételeit és szabályait.

Időtartam: A 1K Fesztivál az A38 Hajón nyereményjáték a Funzine Facebook-felületén fut, 2021. június 1-én 11:00-tól 24 órán át.

Nyeremény: 2 főre szóló jegy a fesztivál egyik (a játékos által választott) koncertjére

A részvétel feltételei:

A nevezéshez a 1K Fesztivál az A38 Hajón nyereményjáték Facebook-poszt alá, amely a Funzine-oldalán található, kell megírni, a feltett kérdésre (hogy a játékos melyik koncertet választaná) a választ ÉS lájkolni a posztot, valamint megírni, hogy a nevező kit vinne magával a rendezvényre.

Egy Facebook-felhasználótól egy nevezést (kommentet, választ) fogadunk el érvényesként. A nevezési időszak lezárultával a válaszolók közül 1 nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2021. június 2-án délben, aki 2 jegyet kap az általa választott koncertre.

A nyertes nevét a játékban résztvevő Facebook-poszt alatt tesszük közzé. A nyertessel továbbá közvetlen üzenetben is felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2021. június 2-án éjfélig, új nyertest sorsolunk helyette. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a nyereményjátékot megjelenítő Facebook-poszt alatt a Funzine Facebook-oldalán érkeznek, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit.

A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen anyagot, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat. A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A játék szervezője: FUNZINE MEDIA Kft. 1053 Budapest, Kálvin tér 2. III/4.