Budapesten koncertezik Justin Bieber

Ma jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 májusa és 2023 márciusa között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten.

Az észak-amerikai turné San Diegóban indul 2022 februárjában, míg a nemzetközi turné 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogat az énekes.

Justin Bieber 2023. március 11-én koncertezik a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek november 19-től vásárolhatók.

A jegyvásárlás november 19. péntek reggel 10 órától lehetséges az Eventim oldalán online, illetve személyesen a Tex országos jegyirodáiban.