5 mesés anyák napi ajándékötlet, ha valamilyen különlegességgel kedveskednétek

Közeleg május első vasárnapja, és nem kérdés, hogy ilyenkor a lehető legkedvesebb módon szeretnénk meglepni édesanyánkat, nagymamánkat. Ugyan nemcsak ezen a napon illeti őket dicséret, de ez az a nap, ami kizárólag róluk szól, ezért összegyűjtöttünk néhány különleges ajándéktippet.

A művészetek szerelmeseinek: artbridge

Valami igazán egyedi és maradandó ajándékot szeretnétek adni anyák napjára, ami biztosan telitalálat lesz? Szívesen ajándékoznátok művészetet, ami elérhető áron, bekeretezve kínál megoldást a falak dekorálására? Akkor az artbridge webshopot nektek találták ki! Elismert és független grafikus, fotó és festőművészek alkotásai érhetőek el ezen az oldalon poszternyomatok formájában, amiket különböző méretben, keretezve vagy poszterakasztóval egyaránt meg lehet rendelni. Ráadásul, most a tavaszi akció keretében, május 12. éjfélig akár 40%-kal olcsóbban tudjátok beszerezni az ajándéknak szánt gyönyörű képeket!

Weboldal >>

Fotó: artbridge

Egy kis kikapcsolódás: Lush

A március 28-án debütáló anyák napi termékkollekció az anyaságot ünnepli annak minden formájában. A kollekció elérhető az üzletekben és online. 6 visszatérő kedvenc és 16 vadonatúj termék teszi csodálatossá ezt a teljesen vegán és öntartósító termékekből álló, édesanyáknak és anyafiguráknak szóló termékkollekciót. Legyen szó akár természetbarát, csupa szív és lélek, művész, álmodozó vagy cseppet sem átlagos anyukákról, idén a friss, kézzel készített kozmetikumokkal foglalkozó cég célja, hogy segítsen az anyaság fókuszát az önfeláldozásról az önszeretetre helyezni. Válasszátok a többféle szuper terméket tartalmazó ajándékcsomagok egyikét, amelyek mindegyike fantasztikus fürdőcsodákat, fürdőbombákat, testradírokat, tusfürdőket és testápolókat tartalmaz.

Termékek >>

Fotó: Lush

Édes élmények: chocoMe

A chocoMe magyar márka megalkotóinak szenvedélye a csokoládé, ezért nem titkolt céljuk, hogy a tökéletes édességet alkossák meg, amellyel kedveskedhetünk szeretteinknek. A budapesti székhelyű manufaktúrában egy 30 fős csapat dolgozik azon, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, kézzel készítsék el a különlegesebbnél különlegesebb ízvilágú édességeket, nemzetközi díjakat bezsebelve. Ennek fényében nem kérdés, hogyha anyák napjára keresünk valami egyedülálló finomságot, akkor a chocoMe választékából érdemes válogatni, a meglepetés és az ízélmény pedig garantált lesz!

1135 Budapest, Kisgömb utca 23. | Weboldal

Fotó: chocoMe Facebook

Emlékek őrzője: Családunk életfája

A Családunk életfája ajándékkönyv ideális azoknak az anyukáknak, nagymamáknak, akik szeretik felidézni a múlt emlékeit, hiszen a könyv segítségével az egész család történetét és egy nagy, jól áttekinthető családfát is megörökíthetünk. A könyvben akár öt nemzedékre visszamenőleg feljegyezhetjük a felmenőinket, utódainkat. Érdekes információkat, rövid üzeneteket rögzíthetünk benne a család minden tagjáról és életükről, emellett a fényképüket is beragaszthatjuk a könyvbe. A végeredmény így egy nagy, családi emlékkönyv lesz, amit bármikor kiegészíthetünk és örömmel lapozgathatunk.

Weboldal >>

Fotó: familium.hu

Virágot a virágnak: Violavásár a Plante.-ban (2024. május 1-ig)

Azok, akik egy gyönyörű csokor virággal kedveskednének anyák napjára, érdemes a Plante. felé járniuk az elkövetkezendő napokban. A csokrok tíz szál violát tartalmaznak és fehér, barack vagy lila színben választhatjátok őket. Rendeljétek meg legkésőbb május 1-ig, és látogassatok el hozzájuk május 3-án, 4-én vagy 5-én, hogy átvegyétek a frissen szedett virágcsokrot! A virágokat kizárólag személyesen lehet átvenni. A csokrok közül IDE kattintva tudtok válogatni.

Facebook-esemény >>

Fotó: Plante. Facebook

Gyönyörű anyák napi verseket gyűjtöttünk össze nektek:

(Borítókép: Shutterstock)