Autószerelő stílus – már a ruhákon is látszik!

Bizonyos szakmákban olyan sajátos tevékenységeket végeznek, amelyekből szuper mémek születnének. Ha vicces képekkel nem is, de az öltözékünkkel gyakran meg tudjuk mutatni a világnak, hogy kik vagyunk, és mit csinálunk. Na, nem arra gondolok, hogy autószerelőként olajos ruhában, szerszámmal a kezünkben illegjünk, ez elég fura látvány lenne.

Mi lenne, ha frappáns nyomtatott pólókat szerezhetnél be? Az autószerelő témában is bőven van miből válogatni! Bizonyosodj meg róla!

Autószerelő életstílus

Gyakran halljuk azt, hogy bizonyos szakmák már egyenesen életstílusnak minősülnek, nem is foglalkozásnak. Ez valóban így van, különösen akkor, ha autószerelőként tevékenykedsz. Mindig akad egy újabb kép vagy vicc, amit átküld neked a haverod, és persze menő pólókat is könnyen be tudsz szerezni. A PólóVerzum autószerelős pólói között számos olyan darabot találunk, amelyek jól passzolnak ehhez a stílushoz.

De mi jelent igazi autószerelőnek lenni? A szakértelem fontos, hiszen csak így építheted ki a bizalmat közted és az ügyfeleid között, de a vérbeli szakemberek nemcsak munkaidőben szerelnek.

Nem nehéz ezt belátni, hiszen a családomban nem is egy lelkes autószerelő van. Egy autószerelő valahogy minden beszélgetés végén a kocsiknál köt ki, amihez persze én nem sokat tudok hozzászólni, amikor köszönök neki, nagy eséllyel leszek olajos, és a romantika nagy része leginkább közte és az autója között zajlik. De ez éppen így stílusos!

Ezek a pólók bejöhetnek az autószerelőknek…

Elérkezett a születésnap, a karácsony és még mindig ott tartottam, hogy fogalmam sem volt, mit vegyek egy autószerelőnek. Majd egy nap megvilágosodtam, lehet, hogy eddig rossz helyen keresgéltem!

Szerszámokat nem érdemes venni, mert nem tudom, hogy neki mire van szüksége, és az sem biztos, hogy minőségi darabot tudok majd venni. A dísztárgyakat már nem győzi pakolgatni a polcon, és a sok csoki sem annyira egészséges. Jó lenne idén valami egyedi ajándékkal előrukkolni.

A nyomtatott pólók között már autószerelőknek való termékeket is találunk! A régi autót szerelő alak grafikája szerintem éppen jól mutat egy pólón, de maga az autó minta is jól nézhet ki. A kreatívabb tervek pedig még jobban vonzanak, a szerszámok halmaza vagy a szerszámra harapó koponya minden autószerelő szívét rabul ejti majd.

Érdemes még nyomtatott pólókat venni?

Nekem is ez volt az első kérdésem. A mai nyomtatott pólók már sokkal tovább bírják, így hosszú évek után sem kell eldobnunk őket, legalábbis a 100% pamutból készült változatokat nem valószínű. A digitális nyomtatás technológiája ezt a tényt szintén megerősíti.

A nyomtatott ruhadarabok óriási kínálatában ráadásul bármilyen alkalomra, bármilyen korosztálynak megtaláljuk a tökéletes meglepetést, még akkor is, ha éppen egy autószerelő arcára szeretnénk mosolyt csalni.