Élet a Netflixen túl: 15 szuper sorozat 2021-ből, ami eddig elkerülhette a figyelmed

A sorozatok világában – bár ez Magyarországról kevésbé látszik – van élet a Netflixen (és az HBO GO-n) túl is. Összegyűjtöttük hát nektek 2021 legjobb olyan sorozatait, amik talán eddig elbújtak a szemetek elől. 

15. Dr. Agy – Apple TV (IMDB: 7,0)

Szevon egy ragyogó tudós, akit borzalmas tragédia ért. Ki akarja deríteni, mi is történt családjával, ezért halottak agyával „szinkronizálásokat” hajt végre, hogy az emlékeikben nyomokat keressen.

14. Kilenc idegen – Hulu (IMDB: 7,0)

Kilenc feszültségekkel teli városlakó keres fel egy gyógy- és wellnessüdülőhelyet, amely gyógyulást és átalakulást ígér. Az üdülőhely igazgatója egy nő, aki azért dolgozik, hogy felfrissítse fáradt elméjüket és testüket.

13. A Sólyom és a Tél Katonája – Disney+ (IMDB: 7,3)

Miután Steve átadta a pajzsát (a Bosszúállók: Végjáték végén) Samnek, a Sólyom és Bucky csapatként fog össze a Flag-Smashers csoport ellen.

12. The Underground Railroad – Amazon (IMDB: 7,4)

Egy fiatal lány elképesztő felfedezést tesz, amikor megpróbál kiszabadulni a rabszolgaságból.

11. Az Idő Kereke – Amazon (IMDB: 7,5)

Fantasysorozat, mely Robert Jordan legendás regényciklusára épül. Az eredeti mű számtalan esetben merít az európai és ázsiai mitológia világából, valamint a hinduizmus és a buddhizmus körforgás-elméleteiből és a kereszténység teremtéselméletéből.

10. Wakefield – Showtime (IMDB 7,6)

Nik Katira a legkiegyensúlyozottabb ápoló az ausztráliai Kék-hegységben található Wakefield mentális egészségügyi osztályán. De egyszer csak meginog, és azon kapja magát, hogy már ő sem tudja, hol a határ a valóság és az őrület között.

9. Starstruck – HBO Max (IMDB: 7,6)

Egy Y generációs lány, akinek karrierje zsákutcába jutott, felfedezi, milyen bonyodalmakkal jár, ha véletlenül lefekszik egy filmsztárral.

8. Yellowjackets – Showtime (IMDB: 7,9)

Egy középiskolás női futballcsapat egy repülőgép-szerencsétlenség túlélője lesz az ontariói vadon mélyén.

7. WandaVízió – Disney+ (IMDB: 8,0)

Wanda Maximoff és Vízió egy csendes kisvárosban, Westviewban laknak és megpróbálják eltitkolni az erejüket a szomszédok elől. Wanda és Vízió emlékei hiányosak, azt se tudják, hogy kerültek a városba. Az idő folyamán rájönnek, hogy semmi sem az, aminek látszik.

6. Heels – Stars (IMDB: 8,1)

Két testvér és rivális – az egyik gazember a ringben, a másik hős. Ketten versengenek a népszerűségért egy kisvárosban Georgiában.

5. We Are Lady Parts – Peacock (IMDB: 8,1)

Egy muszlim lányokból álló punkbanda, a Lady Parts története, a kocka Phd-hallgató gitárosuk nézőpontjából.

4. Reservation Dogs – Hulu (IMDB: 8,1)

Vígjátéksorozat négy indián tinédzserről, akik egy rezervátumban nőnek fel Oklahoma keleti részén.

3. Resident Alien – SyFy (IMDB: 8,2)

Harry, a lezuhant földönkívüli egy kisvárosi orvos alakját ölti fel. Titkos küldetése miatt nehéz helyzetbe kerül.

2. Hacks – HBO Max (IMDB: 8,2)

Ez a sötét dramedy a Las Vegas-i komikusok világába vezet. Egy fiatal írónő és egy veterán standupos kapcsolatát mutatja be.

1. Loki – Disney+ (IMDB: 8,3)

Miután Loki 2012-ben ellopta a Tesseractot (Bosszúállók: Végjáték), az Idővariációs Hatóság elfogja, mivel galibát okozott a múltban. Lokinak választási lehetőséget adnak, vagy törlik a létezésből, vagy segít nekik. Loki végül az utóbbi mellett dönt.

Ha mégis a legjobb Netflix-sorozatokra vagy kíváncsi: