6 hangulatos vidéki kuckó, ha eltűnnél pár napra a világ elől

Valószínűleg senki számára sem ismeretlen az az érzés, amikor csapot-papot otthagyva, a zajos hétköznapokból pár napra elvonulna feltöltődni a természetbe. Országszerte összegyűjtöttük azokat a meseszép víkendházakat, ahol ezt végre meg is tehetitek.

Forestside Resort

A városi nyüzsgéstől távol, ahol az autók zaja helyett madárcsicsergés hallatszik be a zsalugáteres ablakokon, megtapasztalhatjátok, mit takar a gondtalan pihenés fogalma. A Forestside Resort exkluzív mátrai nyaralójában magatok mögött hagyhatjátok a dolgos hétköznapokat; túrázás után csak rátok vár a kétszemélyes jacuzzi!

Foxwood Lodge

Balatonudvariban egész évben fogadja vendégeit álmaink nyaralója, a Foxwood Lodge. A házikó trendi lakberendezési tárgyai akár egy magazinban is szerepelhetnének, mindenből harmónia árad. A hangulatot kerti makraméfüggőszék és apró kiegészítők – mennyezetre függesztett lámpások, puha díszpárnák és modern lámpatestek – fokozzák.

Ugraház – Kilátó a Balatonra

A Balatonfűzfő feletti Újhegyen erdőszéli paradicsomban találjátok magatokat, ahonnan csupán öt percet kell autózni a strandoláshoz. A teraszról mesés panoráma nyílik, és egy pohár borral a kézben akkor sem fogtok unatkozni, ha az időjárás nem kedvez a vízparti programoknak. A hőségben a légkondicionált belső terek jelentenek menedéket.

Kicsi-Patak Vendégház

A Kicsi-Patak Vendégház más, mint a többi. A Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet egyik völgykatlanában található, óbányai vendégházat a tájházak semmihez sem fogható bája jellemzi. A falunak csupán egyetlen utcája van, és a házak között csörgedezik a gyors folyású Öreg-patak. Kirándulnátok, feltöltődnétek? Ez az ideális szálláshely!

Golomán Gerendaház

Az Őrségbe húz a szívetek? Irány a 100 fős Ispánk! A 7 szobával és 5 fürdőszobával rendelkező, alpesi hangulatot idéző Golomán Gerendaház akár 15 fő számára is szálláshelyet biztosít. Az épületben dominál a fa mint alapanyag, ennek köszönhetően jellegzetes fenyőillat lengi be. Ha bográcsozáshoz támad kedvetek, a kertben megtehetitek.

Kis Veréb Körösparti Házikó

A Holt-Körös partján található házikó a családosokat és a horgászat szerelmeseit egyaránt magával ragadja. Adott a kényelmet maximálisan kiszolgáló és nem mellesleg mutatós enteriőr, egy kerti medence, trambulin, és hinták a gyerekeknek. Tudjuk még fokozni: privát vízpart, saját stég, sőt, csónak is tartozik a nyaralóhoz. Állatbarát!