5 natúrkozmetikai márka a tökéletes nyári bőr- és hajápolásért

Bőr- és hajápolási szempontból minden évszak más és más kihívás elé állít bennünket, nyáron például kiemelt figyelmet kell fordítani a hidratálásra és a megfelelő fényvédelemre. A következő natúrkozmetikai márkaválogatás segít megoldást találni minden felmerülő problémádra!

Origi

Bőr- és bolygóbarát termékeivel belopta magát a szívünkbe az Origi. A magyar márka aktívan kiveszi részét a zero waste mozgalomból, és széles termékkínálattal bizonyítja, hogy a natúrkozmetikumok között a család minden tagja megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A 100%-ban organikus alapanyagokból készülő krémek, arcpermetek, szérumok, peelingek, BB krémek, pakolások és szappanok gondoskodnak a jól megérdemelt kényeztetésről, ráadásul megvásárlásukkal tudatos döntést hozol, ugyanis az üressé vált tárolókat visszaveszik. A saját receptúra alapján készülő termékek elérhetőek a márka loft hangulatú székesfehérvári mintaboltjában és online, de megtapasztalhatod áldásos hatásukat professzionális környezetben, az Origi saját kozmetikájában is.

8000 Székesfehérvár, Hadiárva utca 4.

NaturPolc

A 2014-ben útjára indult NaturPolc igazi szerelemprojekt, ami a vásárlás élményénél jóval többet nyújt. Egyrészt, a natúrkozmetikumok kedvelői megfizethető áron juthatnak magas hatóanyag tartalmú, szívvel-lélekkel készült termékekhez. Másrészt, természetgyógyász-fitoterapeuta által gondosan összeválogatott alapanyagokból válogathatnak a webáruházban, ahonnan üres tégelyeket is be lehet szerezni. A késztermékek között kizárólag természetes, káros anyagoktól mentes kozmetikumokat találni, és ha kedvet kapnál az elkészítésükhöz, nem kell segítség nélkül belevágnod. Vegyél részt a NaturPolc krémkészítő, szappanfőző, sampon, és tusfürdőkészítő tanfolyamain, amelyek alkalmával szakemberektől tanulhatod el a natúrkozmetikum-gyártás fortélyait!

 

BLADE

Az igényes férfiakat célozza meg kézműves termékeivel a BLADE nevű, magyar prémium natúrkozmetikai márka. A modern elvárásoknak minden szempontból megfelelő, minőségi szakáll, bajusz, valamint haj- és bőrápoló kozmetikumokat a férfiak speciális igényeire szabva fejlesztették ki, kizárólag kímélő, bőrbarát, természetes alapanyagokból.  A termékek kiválóan tisztítanak és gondosan ápolnak, mindezt ártalmas hozzávalók és bőrirritáló anyagok nélkül. A tudatos, egészséges életmódnak ma már a természetes testápolás is elengedhetetlen része, ezért a BLADE méreganyagoktól mentes, finom illatú kozmetikumait nemcsak azoknak a férfiaknak ajánlják, akik valamilyen bőrproblémával küzdenek, hanem azoknak is, akik fontosnak tartják az ápolt megjelenést.

PomPom Natúrkozmetikum

Jó minőségű natúrkozmetikumokhoz szerencsére nem csak rendelés útján lehet hozzájutni. Ott van például a PomPom, amelynek zömében vegán készítményei megtalálhatók a nagyobb drogériák polcain is. Az állatkísérleteket elutasító márka megálmodója magasra teszi a mércét: a megbízható forrásból származó, természetes összetevők, valamint az innovatív natúrkozmetikai fejlesztések alkalmazása náluk kéz a kézben jár. A könnyed arctisztítókat, szérumokat, arczseléket, hidratálókrémeket, szappanokat, testápolókat, fényvédős BB krémeket, bőrradírokat, illetve mimikai ráncokat kisimító arcápolókat a fejlesztői csapat szakemberei saját bőrükön teszik próbára. Ha nagy rajongója vagy a magyar természetes kozmetikumoknak, adj egy esélyt a PomPomnak is!

Dora Natura

A hazai natúrkozmetikai márkák egy igazán különleges képviselője, a Dora Natura a család minden tagjának kínál alternatívát a természetes bőr- és hajápolás területén. Kínálatában ugyanúgy megtalálhatók a bababőrnek kedves természetes krémek, fürdetők és testápolók, ahogy a női szépségápolást tégelybe záró natúr hajregeneráló és hajhidratáló készítmények, selymes bőrbalzsamok és természetes szappanok, valamint az egészség és szépség belső őrei, az étrendkiegészítők is. A szépségápolás mellett bőr- és környezetkímélő mosószerekkel képviselik a modern technológiát és a természetesség melletti elköteleződést. Termékeiket közelebbről megismerni rendelés útján a webshopjukból, személyesen a Szarka utcai üzletükben, illetve a kiemelt dm üzletekben lehetséges.

1056 Budapest, Szarka u. 6.