Június 3-án újranyitnak a Cinema City mozik: Íme a moziműsor!

203 nap zárva tartás után június 3-án nyitja újra a Cinema City országszerte mozijait. A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz.

Újdonságözön a Cinema City műsorán

Jelentős magyar és nemzetközi filmkínálat lesz elérhető a 2021-es mozis évben, hiszen valamennyi, a szélesebb közönséget vonzó produkció mozis premierje elmaradt. Júniusban érkezik a Cinema City mozijaiba a Nomádok földje, a Lelki ismeretek, a Hang nélkül 2, a Halálos Iramban 9, a Szörnyella, a Démonok között 3. – Az ördög kényszerített, a Spirál: Fűrész hagyatéka és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek. A magyar produkciók közül a Spirál, a Hét kis véletlen és az Éden is látható lesz a vásznakon. A családokat a Disney Luca és a Sony Nyúl Péter – Nyúlcipő animációs filmjei várják.

Nyáron olyan látványos és izgalmas alkotások kerülnek a Cinema City műsorára, mint a Fekete özvegy, a Dzsungeltúra, az Öngyilkos osztag 2, a Raya és az utolsó sárkány, a Space Jam: Új kezdet, a Croodék – Egy új kor és a Hotel Transylvania 4 – Transzformánia.

Magyar filmpremierek is érkeznek

Szintén a nyári hónapokban láthatják a magyar filmek szerelmesei az Űrpiknik, az Így vagy tökéletes, a Becsúszó szerelem és a Feleségem története alkotásokat.

Az év második felének meghatározó és igen várt filmjei pedig a Dűne, a 25. Bond-film, a Nincs idő meghalni, a Top Gun: Maverick, a Marvel Studio Örökkévalók és a Universal Énekelj 2. animációja lesznek.

Kora ősszel pedig a Toxikóma és a Berlinalén a legjobb rendezésért járó Ezüst Medve díjat nyert Természetes fény című filmek kerülnek bemutatásra a nagy vásznon.

A tavaly nyáron bevezetett bizonyos óvintézkedések továbbra is érvényesek lesznek. A részletes moziműsor május 30-tól elérhető a cinemacity.hu weboldalon.