7+1 nőnapi meglepetés hazai alkotóktól, a #vegyélhazait szellemiségében

A világon 1917 óta, míg Magyarországon 1948 óta ünnepeljük minden év március 8-án a nemzetközi nőnapot. Egy-egy szál virággal, egy apró figyelmességgel vagy ez esetben 7 hazai alkotó és az etikus és fenntartható kozmetikumokat gyártó Lush nőnapra hangolt alkotásaival csalhatunk mosolyt a hölgyek arcára.

Bíbor Méhészet

A Bíbor Méhészet műhelyében folyamatosan készülnek a nőnapi meglepetéscsomagok, amelyeket egészen március 5-ig bezárólag, üzenetben tudunk náluk megrendelni. Virág mellé, esetleg virág helyett egy kézzel készült, 100% tisztaságú méhviaszgyertya és egy Csodakence együttese pompás ajándék lehet bármely hölgy számára.

esc design

Az esc design BOTANIKA kitűzőit épp egy ilyen tökéletes alkalom teszi még virágzóbbá, hiszen ezek a játékos, mégis letisztult, izgalmas, apró kiegészítők mesésen mutatnak a tavaszi kabátokon. A kitűzők ráadásul 100%-ban, egyéb termékeik készítése közben fennmaradó anyagmaradékokból készülnek, így egyetlen szál soha el nem hervadó madárbirs, egy erdei szederág, amely ráadásul csökkenti a felesleges hulladéktermelést, tündökölhet majd hölgy viselőjén.

Eve’s Bouquet x U/DSGN ékszerek

Nőnap alkalmából két alkotó közös meglepetése ez a limitált példányszámú szett, mely egy választható színű, mesés Eve’s Bouquet tulipáncsokorból, egy U/DSGN által készített #wmnpwr vagy #grlpwr feliratú karkötőből és egy nőnapi matricából áll. Lányoknak, hölgyeknek valódi meglepetés, ráadásul újdonság is, hiszen a karkötők ebben a csomagban debütálnak először. A csomagot megrendelni az Eve’s Bouquet oldalán van lehetőség.

Freyja – the croissant story

A Freyja mint a megtestesült croissantmennyország ismét valami őrületes újdonsággal készül nőnap alkalmából, aminek fókuszában a hölgyek mellett természetesen két mennyei péksütemény kap főszerepet. A marcipánkrémmel, csipet fleur de sellel, egy csepp rózsaesszenciával, illetve rózsavízbe forgatott, pirított blansírozott mandulával készülő roulét és epres croissant-t rejtő kettes, valamint a duót kiegészítő mogyorópraliné roulét és pisztáciás croissant-t tartalmazó négyes dobozokra rendelésünket március 5-e délután 3 óráig adhatjuk le Facebook- vagy Instagram-üzenetben, melyet március 6. és 8. között személyesen tudunk átvenni üzleteikben.

Mendula

A Mendula Manufaktúra által nőnapra kikísérletezett különleges krém bizonyára a nem hétköznapi meglepetések színes táborát erősíti majd: az extrafinom, liofilizált eper és prémium fehér csoki párosítását megörökítő ízharmóniát blansírozott mandulakrémbe ágyazva. Csökkentett cukortartalma és egészséges összetevői miatt a vonalak miatt sem kell majd aggódnia annak, aki ajándékba kapja.

Notess

A Notess jegyzetfüzetek bármelyike nemcsak Budapest-rajongó hölgyeknek lesz tökéletes ajándék, hanem bárki, aki kicsit is szereti a pazar színekben pompázó, építészeti remekekkel illusztrált prémium, fenntartható papírral készült jegyzetfüzeteket, jó szívvel fogja forgatni őket. Kiemelnénk még a különleges, Margitsziget, Városliget, Normafa és Gellérthegy névre keresztelt hármas válogatásukat azoknak, akik nehezen választanának csupán egyetlen színt.

Nőnapi exkluzív fotózás

Négy hölgy kollaborációjának köszönhetően, külön nőnapi jelleggel megszervezett exkluzív fotózás keretében, ráadásul Budapest szívében lesz lehetőség ünnepelni a nőiséget március 6-án, szombaton. Kiválóbb alkalom aligha lehetne arra, hogy stílustanácsadó, sminkes és profi fotós segítségével kihozzuk magunkból a legtöbbet, pont azt, amiért igazán jó nőnek lenni. Jelentkezni az eseményben megadott e-mailcímen vagy telefonszámon lehetséges.

+1 Lush

A Lush egy csomagba gyűjtötte össze bestseller termékeit, no meg persze a tavaszi jókedv és a felfrissülés legjavát, miért másért, ha nem azért, hogy a tavasz korai hírnökeivel a számunkra legkedvesebb nőket lephessük meg nőnap alkalmából, akik a csomagban rejlő kincsek segítségével kihozhatják magukból a lehető legtöbbet.