Itt az élőszereplős Szörnyella-film első előzetese, Emma Stone-nal a főszerepben

Az 1996-ban bemutatott 101 kiskutyák élőszereplős Disney-film antihősének, Szörnyella de Frásznak 60 évet kellett várnia a rivaldafényre: idén májusban érkezik a szintén élőszereplős Cruella (Szörnyella), amely a bundaimádó designer történetét meséli el.

Már jó ideje tudjuk, hogy a címszereplő Szörnyella de Frász bőrébe a Kaliforniai álomért (La La Land) Oscar-díjat nyert színésznő, Emma Stone bújik majd, sőt, a Disney még 2019-ben megosztott egy képet, amelyen először láthattuk a színésznőt Szörnyellaként:

Az 1996-os filmben a zseniális Glenn Close alakította Szörnyellát, akinek karakterével összeforrt megjelenése: fekete-fehér paróka, sötét rúzs és füstös szemsmink. Ezek persze a 2021-es kiadású Szörnyelláról sem hiányozhatnak.

Február 16-án újabb betekintést nyerhettek a rajongók az új Szörnyella-filmbe, hiszen „Hello, Cruel World. New Trailer Tomorrow.” szöveggel (nagyjából: Helló, szörnyű világ. Új előzetes, holnap.) új plakátot osztottak meg a film készítői:

Az eredeti tervek szerint a Cruella 2021. május 28-án kerül a mozikba, ahol Emma Stone mellett Emma Thompson, Paul Walter Hauser és Joel Fry is feltűnik majd.

A 2021-es Szörnyella-film első előzetese megtekinthető itt: