Új sorozattal térnek vissza a Szex és New York sztárjai

2021-ben kezdik forgatni a nagy sikerű Szex és New York-sorozat folytatását, amelyben a négy ikonikus női karakterből hárman térnek vissza a képernyőre.

Az HBO Max streamingszolgáltatónál, And Just Like That (nagyjából: És egyszer csak) címmel lesz elérhető a Szex és New York rebootja – osztotta meg a hírt Instagramon Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis tegnap este. A Samathát alakító Kim Cattrall már több soron kijelentette, hogy nem kíván részt venni semmilyen, a sorozathoz köthető produkcióban.

A hír mellé egy rövid beharangozó videó is készült, amelyből túl sokra nem következtethetünk az új sorozat kapcsán, pusztán, amire elsőre magunktól is gondolnánk: Carry Bradshaw narrációja a váltakozó New York-i képkockák alatt.

Miről fog szólni az új Szex és New York-sorozat?

Az HBO Max partnervállalataként működő WarnerMedia közleménye a videóhoz hasonlóan rejtelmes: „[a sorozat] Carrie, Miranda és Charlotte mindennapjait követi majd, amint harmincasként megélt életük és barátságuk bonyolult valóságából az ötvenes éveikbe vezető útra lépnek.”

Az And Just Like That első évada 10 félórás résszel érkezik majd az HBO Maxra; a forgatást pedig idén tavasszal kezdik meg New Yorkban.