4 szenzációs színházi előadás az ünnepekre, az Orlai Produkciótól

Az Orlai Produkciós Iroda a legnagyobb sikerelőadásait hozza házhoz a karácsonyi időszakban, hogy amennyire csak lehet, pótolja a mostanában nélkülözött, színház nyújtotta közösségi élményt, kényeztetve minket egy kicsit az ünnepek alkalmával. Elő tehát a naptárakkal!

Párterápia

December 25-én, karácsony este az egyik közönségkedvenc, a Párterápia kopogtat az otthonunkban, hogy aztán pillanatok alatt bevackolja magát a nappaliba, rögtön a karácsonyfa mellé. A főszereplő házaspár (Balla Eszter és Debreczeny Csaba) életéből már rég eltűnt az első évek izgalma, de mielőtt végleges döntést hoznának, adnak egy utolsó esélyt házasságuknak, és szakemberhez fordulnak. A párkapcsolati terapeuta (Mészáros Máté) munkához is lát, a terápia során pedig mulatságos és váratlan fordulatok közben nem csupán a páciensek, hanem a pszichiáter életét is megismerjük.

Hernádi pont

December 27-én jöhet egy pont: érkezik a díva, a bohóc, a színésznő és az ember, az ország talán legsokoldalúbb művésze, Hernádi Judit! Az önálló esten saját színésznői és női létezéséről, pályájáról és magánéletéről is vall. A zenés one-woman show egy igazi, feledhetetlen előadás őszinteséggel, humorral és sok-sok dallal fűszerezve.

Bocs, félrement!

Másnap, december 28-án akár előszilveszteri programnak is beillik a New Yorkban és Budapesten is óriási sikerrel játszott Bocs, félrement! Fura üzenetek érkeznek tévesen férjtől, kollégáktól, feleségtől, barátnőktől, és természetesen mindegyik rossz helyen landol. Indul is a kínos magyarázkodások sora… A valós történetekből írt darab egy nagy lebukás szimfóniája, amelyet e-mailekben, telefonokon és chat-programokon Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Péter Kata és Schruff Milán ad elő.

Hogy szeret a másik

December 31-én már délután öt órától megnézhető az épp a lezárások előtt bemutatott Hogy szeret a másik. A bohózatban három házaspárt láthatunk két helyszínen, két napon és rengeteg félreértés közben. Mindenki gyanakszik mindenkire, egyre szövevényesebb a helyzet, és csak a virtuóz egyensúlyozás képes rendet teremteni a röhejes káoszban. A premieren a nézőtéren nevetésorkán söpört végig, ezért garantáljuk, hogy Ullmann Mónika, Pataki Ferenc, Grisnik Petra, Ötvös András, Edvi Henrietta és Nagy Dániel Viktor segítségével igazán jó hangulatban búcsúztathatják 2020-at és indíthatják 2021-et. Nem kell tehát sajnálni az elmaradó szilveszteri bulikat, hiszen a komédia még január 1-jén is elérhető lesz.

A jókedv mellett pedig a kiváló minőség és a kényelem is garantált, hiszen a 6 kamerával, 4K, Ultra HD minőségben közvetített előadások 24 órán keresztül elérhetőek lesznek a Színház TV oldalán.