Minden, amit Harry Styles új filmjéről eddig tudunk

Harry Styles újra a filmvásznon! Méghozzá Olivia Wilde új filmjében, Florence Pugh oldalán.

Tavaly év végén szárnyra kapott a hír, miszerint Harry Styles A kis hableány élőszereplős változatában Eric herceg bőrébe bújhat, amiről végül kiderült, hogy nem igaz. Aztán nemrég felmerült, hogy a Dunkirk után Brad Pitt oldalán tér vissza a színjátszáshoz a brit énekes, méghozzá az Éjjeli féreg rendezőjének új drámájában. Utóbbit sem Styles, sem pedig Pitt sajtósai nem erősítették meg, most viszont biztosnak tűnik, hogy Harry Stylest újra láthatjuk a filmvásznon, viszont nem az említett szerepekben vagy filmekben, hanem Olivia Wilde új rendezésében, a Don’t Worry, Darlingban.

Azt már tudni vélik, hogy a Don’t Worry, Darling középpontjában egy háziasszony áll, aki átlagos, kissé lehangoló kertvárosi életet él az 1950-es évek Amerikájában. Az eredeti forgatókönyvet a Van Dyke testvérek írták, amelyet Katie Silberman nemrégiben részben újragondolt – Wilde ebből az átiratból rendez most nagyjátékfilmet.

Kit játszik Harry Styles a Don’t Worry, Darlingban?

A főszereplő férjét, Jacket. Az eredeti forgatókönyvben Jack egy agresszív, a nőket lenéző karakter, akinek fontos szerepe van a film elejétől a végéig. Arról még nem sokat tudunk, az új átiratban mennyiben változott meg (vagy egyáltalán megváltozott-e) a férj karaktere, de az biztos, hogy eredetileg Shia LaBeouf játszotta volna Jacket, tőle vette át a szerepet Styles év elején.

A Don’t Worry, Darling szereplőgárdája meglehetősen impozáns: Florence Pugh és Harry Styles mellett mellékszerepekben tűnik fel többek között Dakota Johnson, Chris Pine és maga a rendező, Olivida Wilde is.

A forgatási munkálatok még nem kezdődtek el, híresztelések szerint 2020 második felében fognak, így nem valószínű, hogy 2021 vége előtt bármit látunk az új hollywoodi produkcióból.