Jövő héten végre Orosz Cirkusz a Jégen!

2020. március 4-én dupla előadással érkezik a BOK Csarnokba a világ első jégcirkusza, hogy egy lenyűgöző show keretében éljük át a legszebb „Téli mesék”-et. 

Az „Orosz Cirkusz a Jégen”, a világ első jégcirkusza, több mint 50 éve kápráztatja el a közönséget művészete és csillogása révén, nagyszerű akrobaták, zsonglőrök, kötéltáncosok, műkorcsolyázók és bohócok segítségével.

Az „Orosz Cirkusz a Jégen” társulata lenyűgöző jégshow-val és lélegzetelállító cirkuszművészettel elbűvölő utazásra repíti a közönséget a mese varázslatos világába. A „Téli mesék” minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Hókirálynő, az Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke és  a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be felejthetetlen előadást a jégen.

A társulat a báj, a szépség és elegancia, a hihetetlen könnyedség és a legmagasabb technikai felkészültség, a fantáziadús látványos koreográfiák, a több mint 300 csodálatos jelmez, az izgalmas zene és akrobatika révén elrepíti a közönséget a mesék világába. Az energikus és elegáns jégbalett egy nagyszerű orosz cirkuszi programmal kombinálva igazán varázslatos látványt nyújt kicsiknek és nagyoknak, valódi szórakozást kínálva az egész család számára.

A „Téli mesék” előadása egy varázslatos birodalomba vezeti a nézőt, ahol minden álom valóra válhat, és ahova felnőttként újra és újra vissza akar térni az ember. A kihagyhatatlan eseményre jegyek ITT kaphatók.