#Veganuary – A LUSH jóvoltából

A január mindigis a fogadalmakról, változtatásokról szólt: itt az idő, hogy még jobban odafigyeljünk bőrünk karbantartására a megterhelő téli hónapokban.

Akár csatlakoznál a #Veganuary kihíváshoz, akár nem, a LUSH most megmutatja 100% vegán arcápolási rituáléját – természetesen nem csak januárra.

Vegán arcápolás

Coalface arcszappan

Egy szappan, ami az arcodhoz és a testedhez egyaránt gyengéd. A faszén nedvszívó képessége közismert; segít felszívni a felesleges olajokat a bőrről, míg az édesgyökér lágyít, a rózsafaolaj pedig fertőzésgátló hatású. A szantálfa földes illatától nyugodtnak és összeszedettnek érzed magad. Bámulatosan gyengéd az arcodon, de tested más részein is használhatod. Képezz habot a tenyeredben, mielőtt jól bedörzsölnéd, majd öblítsd le.

Amazon Primer pucér arcápoló olaj

Az Amazonas trópusi esőerdejéből származó, lágyító kupuazuvaj, a hidratáló murumuruvaj és a megnyugtató andirobaolaj intenzíven hidratálja az arcod. A nyílgyökérpor mattít és lágyít, tökéletes, művészi primer a smink felvitele előtt. Vidd fel a bőrödre és gyengéden masszírozd be, vagy használat előtt melegítsd fel a kezedben, és légy te a dzsungel királynője!

Skin Drink arckrém

Oltsd bőröd szomjúságát ezzel a krémmel, amelybe tápláló olajokat és vajakat, avokádót, aloe verát és könnyű rózsa- és narancsvirágolaj illatot csempésztünk. Könnyű védőréteget alkot az elemekkel szemben, ideális bármilyen időjárás esetén, és különösen alkalmas a bőr megnyugtatására és rugalmasabbá tételére.

Cup O’ Coffee arcpakolás

A sarkon túl a szivárvány vár, hát igyál még egy kávét és vegyél még egy szelet sütit! Ébredés után töltsd fel a bőröd a frissen főzött kávé gazdag aromájával. A pörkölt kakaókivonat a vetiver- és korianderolajjal együtt ellenállhatatlan illatot áraszt. Vidd fel az arcodra (vagy a testedre), hagyd hatni 10-15 percig, majd öblítsd le meleg vízzel, aztán indulhat is a nap.

#Veganuary újdonság

Ultraplant arctisztító

Gyengéden krémes arctisztító, amit bárki bárhol használhat. Ez a 100 százalékban vegán arctisztító tíz csodálatos összetevőt tartalmaz, melyeket tisztító és hidratáló hatásuk szerint válogattak össze.

Hatása:
– A „folyékony arany” néven is ismert bio jojobaolaj könnyű és hidratáló. Segít kiegyensúlyozni a bőr faggyútermelését, mivel hasonlít a bőr természetes olajaira. Bár olajnak hívják, valójában folyékony viasz, így örökké stabil marad – így garantálja, hogy a krém öntartósító.
– A kandelilla- és napraforgóviasz az eredetileg használt méhviasz növényi alternatívái.
– A bio agávenektár a méz vegán alternatívája. Mivel nedvképző anyag, segít megtartani a nedvességet a bőrödben, antimikribiális és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően pedig remekül tisztít és megakadályozza a pattanások kialakulását.
– A narancsvirágvíz adja az arctisztító könnyű, virágos illatát. Jót tesz a lelkednek és a bőrtónusodnak.

Így használd:
Masszírozd gyengéden a bőrödbe, majd távolítsd el egy nedves arctisztító kendővel! Más bőrnyugtató termékekkel, például az Eau Roma Waterrel és a Celestial hidratálóval is remekül párosítható.