Íme a legjobb szilveszteri bulik Budapesten 2019-ben

Emlékezetessé tennéd az év utolsó éjszakáját? Táncolni, esetleg egy jót enni volna kedved? Mi tudjuk, hol keresd Budapesten 2019 legjobb szilveszteri bulijait! 

Instant-Fogas

„Egy buli nem buli” alapon magasra teszi a mércét a város legnagyobb romkocsma-komplexuma. A belvárosi Instant-Fogas december 25. és 31. között több helyszínen (LARM, FRAME,Robot, UnterWElt, Liebling) tucatnyi programot szervez az óévbúcsúztatás jegyében, minden éjszaka más fellépővel. Csak, hogy néhányat említsünk: feltűnik a színen a Colorstar, húrok közé csap a Random Trip, fellép a Hősök és JumoDaddy is kitesz magáért, hogy a minifesztivál minden elképzelést felülmúló sikert arasson. Válts jegyet (egyszeri belépésre jogosít fel) elővételben 5000 forintért, vagy szerezd be a helyszínen 6000 forintos áron. A heti belépő ára 12000 forint és a Cooltix oldalán lehet szert tenni rá.

Anker’t

A legforróbb R’n’B, latin és popslágerek szólnak majd az Anker’t hangszóróiból az Oops újévi buliján, ahol garantáltan áttáncolhatod magad 2020-ba! Csatlakozz a város legsokszínűbb forgatagához, legyen az újév érkezése egyben egy új fejezet nyitánya az egymás iránti tisztelet és elfogadás nagykönyvében! A keverőpult mögött DJ Zsolo és DJ XOXO pörgeti a lemezeket és nem lepődnénk meg, ha egy idő után úgy éreznéd, lerúgnád magadról a magassarkút az önfeledt szórakozás hevében. Fontos: elővételben december 30-ig 1500 forintért,  a helyszínen 2000 forintért juthatsz belépőhöz. A VIP bánásmódért pedig mindösze 5000 forintot kell fizetned, és cserébe élvezheted a Kristinus habzóborát vagy Brebis pezsgőt fogyaszthatsz, természetesen a VIP részleg használata mellett. Jegyek: tixa.hu.

 

Heaven Club

A belváros legújabb buliparadicsoma életed legjobb house partyjára invitál december 31-én. A Heaven Club erre az alkalomra összeállított, ünnepi lejátszási listáján csupa olyan dal szerepel, aminek nem tud ellenállni a táncparkettre kívánkozó közönség. Üdvözöld 2020-at a város legmenőbb arcaival, és add át magad az estének, amit világhírű előadók (Avicii, Alvaro Soler, Justin Timberlake, The Chainsmokers, és sok más) slágerei fűszereznek meg. A lüktető ütemeket a hely DJ-je mellett egy profi szaxofonos is garantálja, így kétségünk sincs, hogy emlékezetes évzárásnak nézel elébe náluk.

Dürer Kert

A Dürer Kert Psylvestrance névre keresztelt óévbúcsúztató bulija az átlényegülni vágyók kedvence lesz, a goa.hu, Forever Psychedelic és a Psybaba Records által szervezett party ugyanis a psychedelis és goa trance műfaj legjobbjait hozza a fővárosba. December 31-én ráadásul fenomenális vizuális élmény társul a zenei élmény mellé, amelyet amúgy olyan nagyágyúk garantálnak, mint az izraeli Pixal, a Szlovákiából érkező Cosmo, vagy a Martin Audio Ltd. soundsystem. Kapunyitás este 9-től, a jegyekre elővételben 4000 forintért lehet lecsapni.

A38

Nem mindenkinek adatik meg, hogy luxus óceánjáró fedélzetén vegyen búcsút 2019-től, vannak viszont opciók arra az esetre, ha valaki a vízen ringatózva ünnepelne az év utolsó éjszakáján. A város, sőt, Európa egyik legnépszerűbb bulihajója a magyar elektonikus zene legjobbjaival készül hála a Bladerunnaz és a Next Level csapatának. A party 10.30-kor kezdődik és nem kevesebb, mint 18 fellépőt számlál, (Dublic, Chris.Su, Statik, DJ Ren, és Maddow, csak hogy pár nevet említsünk), akik 2 teremben szórakoztatják a nagyérdeműt. Ami a műfajokat illeti, ezekben nem lesz hiány: dubstep, D’n’B, riddim, trap, jumpup, bass jouse, neurofunk, liquid és jungle.

Budapest Jazz Club

Mindazoknak, akik egy kicsit lájtosabb, de közel eseménytelen évbúcsúztatásra vágynak, üzenjük, hogy jó pár remek program vár rájuk a pizsamában tévézés helyett, távol a zsúfolt bulik forgatagától. A Budapest Jazz Club vendégeit például 5-csillagos éttermi kínálat és kellemes dallamok fogadják a múltidéző hangulat mellett, ami kvázi a hely védjegyének és egyben egyik legvonzóbb tulajdonságának számít. Szilveszterkor a kortárs jazz mellé nemzetközi fogásokat kínálnak, de természetesen a vacsoravendégeknek az elmaradhatatlan töltött káposztát sem nélkülözniük. A zenéről a SoLaTi Band, Elsa Valle Afrocanado, és a Tálas Áron Trio gondoskodnak. Az egész estére szóló belépő ára: 24.900 forint.

Vogue Hajó

Bulizd át magad az új évbe a Duna tündöklő hullámain, Budapest egyik legtrendibb állóhajójának fedélzetén, luxuskörülmények között! Ezen a varázslatos éjszakán exkluzív, ünnepi környezetben, prémium svédasztalos vacsorával, éjféli falatokkal és korlátlan italcsomaggal várnak titeket, ahol a hangulatról a rendezvény teljes lebonyolítása alatt DJ gondoskodik. A szilveszteri programot Zséda koronázza meg, aki garantáltan elkápráztatja a közönséget.

Akvárium

A NagyHall dekorációja idén elrepít az űrbe, a Necc Party pedig a ’90-es és ’00-es évekből válogatja majd a legkínosabb zenéket. Búcsúztasd földöntúli hangulatban az óévet! A KisHall is igazi űrkozponttá alakul át miközben pop, rock, hiphop szól majd a legendás korszakból. Az összes zenét ismerni fogod!

Radisson Blu Béke Hotel

Legyél részese a Radisson Blu Béke Hotel, Budapest megújulását követő első szilveszteri partinak, ahol különleges programokkal és felejthetetlen élményekkel várnak! Az est sztárvendége Zséda és az egyedülálló Varidance produkciója, a tánczenét a Starmachine zenekar szolgáltatja, majd DJ gondoskodik a hajnalig tartó fergeteges hangulatról a táncparketten. Nosztalgiafotózás teszi felejthetetlenné az est pillanatait, a vendégek további meglepetésprogramokra is számíthatnak.

Béla

Idén ez lesz az első szilveszteri buli a Bélában. Igazi régi vágású, mozgalmas bálra számítsatok, mely eleget tesz korunk legmodernebb kihívásainak is. Lesz három fogásos szilveszteri vacsora pezsgőve, három fogásos élőzenés műsor mindenki legnagyobb megelégedésére. A Béla az alkalomhoz öltözik, tegyél így te is!

További 2019-es előszilveszteri és szilveszteri bulikat, programokat, itt találhatsz: