Korszakalkotó frissítések érkeztek az iOS 13-mal az iPhone-okra

Töltsd le te is a szuper újdonságcsomagot! 

Az iOS 13 eddig nem látott, korszakalkotó frissítéseket tett elérhetővé felhasználói számára.

Az iPhone-ok friss „sötét módja” teljesen új megjelenést kínál, mely különösen alacsony környezeti megvilágítás mellett biztosít nagyszerű vizuális élményt; frissültek a fotók böngészéséhez és szerkesztéséhez használt alkalmazások, sőt a felhasználók már egyetlen koppintással is bejelentkezhetnek a webhelyekre.

Az iOS 13 ráadásul gyorsabb és rövidebb válaszidőt biztosít a teljes rendszert átfogó optimalizálásoknak köszönhetően, amelyek javítják az alkalmazások indítását, csökkentik az alkalmazásletöltések méretét, és még gyorsabbá teszik a Face ID működését is.

Megjelent továbbá 4 új rendszerháttérkép, melyek előtűnése automatikusan igazodik a világos és sötét módhoz, több mint 30 új funkció vált elérhetővé a videószerkesztésben, a Körbenézés funkciónak köszönhetően pedig nagy felbontásban, interaktív 3-D-s élményen keresztül fedezhetőek fel a városok a Térképek alkalmazásban.

Jelentős újításokat kapott az Emlékeztetők menüpont is, mely még hatékonyabb és intelligensebb módokat kínál a létrehozáshoz és a rendszerezéshez. A Sirivel mostantól világszerte több mint 100 000 élő rádióműsor hallgatható, a vadonatúj CarPlay-irányítópulttal egyetlen képernyőn elérhetők a zenék, a navigáció és a Siri-javaslatok, valamint a memojik is új testreszabási lehetőségekkel (új hajstílusok, fejfedők, smink és piercingek) bővültek.

Végezetül a CarPlayben bekapcsolhatóvá vált a „Ne zavarjanak vezetés közben” funkció, a Naptár alkalmazást a megbeszélésekre való navigáció lehetőségével is összekapcsolták, a kiterjesztett valóság technikájával pedig mostantól természetes módon helyezhetünk el virtuális objektumokat személyek elé vagy mögé.