Posztban üzent fiának és a budapestieknek Will Smith

Elindultak a találgatások, hogy vajon a Gemini Mant hazánkban forgató Will Smith már a városban lehet-e, hiszen csak néhány nappal későbbre ígérték az érkezését.

Instagram-posztjában ugyanis budapesti helyszínről üzent fiának, Jadennek, miközben arról beszél, mennyire lenyűgözik a folyók fölé ívelő hidak, amelyeken naponta több ezer autó haladhat át biztonságosan. Megszerkesztett videóról van szó, ezért gyanítjuk, hogy korábbi itt tartózkodása alkalmával készülhetett. Mindenesetre már nagyon várjuk, hátha összefutunk a színésszel az elkövetkező napokban!

Update:

A színész a Facebook-oldalán megosztotta, hogy néhány nap múlva Budapestre érkezik, és a születésnapját is nálunk fogja megünnepelni. Vele tart DJ Jazzy Jeff, akivel együtt lépnek fel szeptember 25-én a Bazilika téren, mindezt a Gemini Man c. új Will Smith-film promotálásával egybekötve. Save the date!

Will Smith nálunk eredt gonosz klónja nyomába

Az októberben mozikba kerülő Gemini Man számos jelenetét a magyar fővárosban forgatták, nálunk eredt gonosz klónja nyomába Will Smith. A Gemini Man magyarországi forgalmazója, az UIP-Duna Film szeptember 11-én jelentette be, hogy a világsztár Ang Lee, Jerry Bruckheimer és Ellison társaságában visszatér a tett színhelyére, és várhatóan szeptember 24-26. között találkozhatnak velük a rajongók. A filmnek köszönhetően rengeteg ismert budapesti nevezetesség feltűnik majd a mozivásznon, ha másért nem, már ezért megéri megnézni!