Végre elhisszük: 2020-ban érkezik az Amerikába Jöttem 2
Mutatjuk, kik térnek vissza az eredeti szereplőgárdából

Mivel egy ideje már rebesgetik, nem kérdés, hogy az Eddie Murphy és Arsenio Hall nevével fémjelzett Amerikába Jöttem (1988) több mint 30 év után újra képernyőre, jobban mondva mozivászonra kerül.

Mielőtt bárki megrémülne, nem egy újragondolt folytatás érkezik a régi stábból ismert színészek kameójával, hanem a real deal, azaz a történet valóban második része! Az eredeti stábból jó néhány kedvencünk feltűnik majd, ezt erősítette meg egy, a napokban megjelent sajtóhír. Újra találkozhatunk a fent említett két szereplővel, akik nélkül el sem tudnánk képzelni a filmet.

Rajtuk kívül szerepet kapott még a „love interest” Shari Headleyt megformáló Lisa McDowell, az édesapját alakító gyorsétterem vezető John Amos, és nem maradunk Akeem szigorú, ám melegszívű édesapja nélkül, akit az Oroszlánkirályban Mufasa hangjaként szintén visszatért James Earl Jones játszik. A szereplőkhöz csatlakozik továbbá Wesley Snipes is.

Jóóó reggelt szomszédaim!

De mégis, mit tudnak még kihozni az Amerikába látogató, és ott szerelembe eső zamundai herceg (Eddie Murphy) történetéből? Egyelőre annyit tudunk, hogy Akeem visszatér Amerikába, amikor elveszettnek hitt fia, LaVelle keresésére indul. Valószínűleg nem egyedül, hanem barátja, Semmi (Arsenio Hall) társaságában, ami már önmagában garanciát jelent a poénos jelenetekre. A két, teljesen eltérő kultúra találkozásából, és a különbségekre épülő helyzetkomikumokból jó kis vígjáték sülhet ki. Mi, akik még emlékszünk az első részre, reméljük, hogy modernizált köntösben is sikerül megtartani a régi varázst!