Tippek, hogy ne unatkozz a borongós őszi napokon

November környékén meglehetősen hűvösre vált az idő, de a fővárosi programkínálatnak hála az időjárás nem állhat a szórakozás útjába. Mutatunk 4 lehetőséget, ami miatt megéri elhagyni a fűtött lakást.

#1 Infracsata, Duna Pláza

Az őszi/téli ruhatár bővítése nem mindenkit vonz annyira, hogy órákat töltsön a bevásárlóközpontokban. Ha kísérőként mégis úgy alakul, hogy a plázába viszi őket az útjuk, a Laser Force Arenában menedéket találhatnak, akár csapatostól, 7 év fölötti gyerekekkel is. A kikapcsolódás garantált, a részletekért kattints a Laser Force Arena oldalára!

#2 Boeing 737NG szimulátor, Erzsébet tér

Gondoltál már arra, milyen menő lehet utasszállítót vezetni? Az Erzsébet téren Boeing 737NG szimulátor várja, hogy magadhoz ragadd a botkormányt. Különböző árkategóriájú ajánlatok közül választhatsz attól függően, mennyi ideig szeretnél szárnyalni. Foglalj időpontot és próbáld ki, életre szóló élmény vár!

#3 Budapest Shooting, Nagymező utca

Lőtérre menni egészséges, ha hiszed, ha nem. A sportlövészet fejleszti az izmaid, jót tesz a tartásnak, megtanít a helyes fókuszálásra, továbbá a mentális egészség szempontjából is előnyös, hiszen remek eszköze a stressz levezetésének. Látogass el a Budapest Shooting színvonalas fedett lőterére, és válassz a több, mint 100 elérhető fegyver közül!

#4 Nightmare Budapest, Rákóczi út

Rajongsz a horrorfilmekért? Feledkezz meg a kinti hidegről a Nightmare Budapest interaktív horror színházában! Saját tapasztalat alapján beszélünk amikor azt mondjuk, itt próbára teheted az idegeidet, hiszen félelmetes pillanatokat élhetsz meg miközben úgy érzed, legvadabb rémálmaidba csöppentél. Csekkold a honlapjukat, halloween alkalmából őrületesen jó programmal készülnek!