Ha ma este házibuliba vagy hivatalos, vagy te magad tartasz egy partit otthon, de még nem tudod, mivel készülj, mutatunk egy remek, könnyen és gyorsan elkészíthető receptet. Ez a grissini, vagyis a mi “szilveszteri ropink”, amit érdekes értelmeztünk újjá.
Hozzávalók
- 280g grissini (vastag ropi)
- 340g fehércsokoládé
- 1-2 evőkanál margarin
- különböző szórócukrok
Elkészítés
- A mikrohullámú sütőben olvasszuk össze a csokoládét és a margarint egy magas, karcsú edényben ,gyakran kevergetve
- Mártsuk bele a rudakat addig, amíg beleérnek a krémbe. Rögtön szórjuk meg a kiválasztott cukorral.
- Tegyük sütőpapírra, és hagyjuk állni, amíg a máz megszilárdul.
- Lezárva, szobahőmérsékleten tároljuk.
A receptért köszönet Csigó Zitának. További finom recepteket az Ízes Élet honlapján találsz.