Manage [it] Yourself – Design Hét

2017 Oct. 11. -

A Manage [it] Yourself a MOME design- és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat. Az évadnyitó esemény a Design Hét Budapest keretein belül valósul meg és középpontjában az induló kreatívipari vállalkozások állnak. A rendhagyó est előadásokkal és kerekasztal-beszélgetéssel is várja az érdeklődőket.

A hazai kreatívipari szektorban az elmúlt években robbanásszerűen megnövekedett az induló vállalkozások száma. Az iparág különböző területein, különböző stratégiákkal vágnak bele a fiatal tervezők a saját vállalkozás, saját brand építésébe, legyen szó divat-, formatervezés, vagy akár fotóművészetről, a piacralépés minden fiatal számára meghatározó momentum a jövőre nézve.

Október 11-én, az idei félév első alkalmával megrendezésre kerülő esemény ezeket az útkereséseket, eltérő stratégiákat és ezek gyakorlatban megvalósult eredményeit gyűjti össze. Cél, hogy minél érdekesebb és teljesebb képet kapjunk a hazai kreatívipari vállalkozások helyzetéről, ezért ezúttal a beszélgetésen kívül három rövid előadás is színesíti az estét.
Az est folyamán előadóink és vendégeink segítségével megismerkedünk a hazai kreatívipar általános definiálásával, a szektor jelenlegi helyzetével, azzal az intézményi háttérrel (állami, egyetemi, magán), amik segíthetik egy vállalkozás indulását, illetve a jövőbe mutató tendenciákkal.

Az est végén lehetősége lesz minden induló kreatívipari vállalkozásnak és minden érdeklődőnek, hogy közelebbről is megismerkedjenek előadóinkkal és vendégeinkkel

Tovább az esemény Facebook-oldalára