Manage [it] Yourself – Fotó

2017. november 16-án újabb esttel jelentkezik a MOME design- és művészetmenedzsment szakos hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat. Az esemény témája ezúttal a fotó lesz, amelyhez kapcsolódóan Gőbölyös Luca, Bartha Máté és Kudász Gábor Arion szerepel a meghívottak között.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására.

Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók. Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein és egy adott művészeti ágazat két eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.
A következő Manage (it) Yourself vendégei segítségével a fotós szakma rejtelmeit és lehetőségeit járják körül itthon és a nagyvilágban egyaránt. Az est moderátora Horváth Georgina, a szak végzős hallgatója lesz.
Gőbölyös Luca (www.lucagobolyos.com)
2005-ben végezte el a MOME fotográfia szakán a DLA képzést. Számos díjban részesült: többek közt kétszeres Pécsi József ösztöndíjas, 2007-ben Balogh Rudolf díjat nyert, 2008-ban az Antenna Hungaria Verseny közönségdíjasa volt. Jelenleg a METU Művészeti Intézetének főiskolai docense.
Bartha Máté (www.barthamate.com)
2011-ben diplomázott a MOME fotográfia szakán, azóta fotográfusként és filmkészítőként dolgozik. 2017-ben a Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíj ösztöndíjasa lett Kontakt című munkájával. Jelenleg az SZFE dokumentumfilm-rendező szak hallgatója.
Kudász Gábor Arion (www.arionkudasz.com)
2010-ben szerzett DLA diplomát a MOME fotográfia szakán. 2013 óta a MOME fotográfia MA képzésének vezetője. Háromszor volt Pécsi József ösztöndíjas, 2010-ben megkapta a Magyar Köztársaság Márciusi Ifjak Díját, illetve Balogh Rudolf díjban is részesült (2013).
Facebook-esemény
MOME design- és művészetmenedzsment Facebook-oldal
Időpont: 2017. november 16. csütörtök, 19.00
Helyszín: MOME Z, 1111 Bertalan Lajos utca 2.