A felejthetetlen este garantált – Like a Rolling Stones

A közönségkedvenc Cseh Tamás produkciót 2015 óta minden januárban színpadra állító Get Closer Concerts ezúttal egy világsláger válogatással táncoltatja meg a nagyérdeműt, melyhez a fergeteges hangulatot a Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Tompos Kátya, Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Pásztor Anna, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs.

A Chris Mattheisen és a BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult.

Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett – nem mellékesen – a hazai nagyvállalatok top menedzserei.

Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig.

Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye.

A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait.

Jegyeket itt vásárolhatsz.