A Buddha-Barban ért célba az idei Forma1

A hétvégén minden a sebességről és a villámgyors autókról szólt: július 28 és 30 között rendezték meg a 32. Forma 1®-es Magyar Nagydíjat, ami Budapest legfényűzőbb bárjában, a Buddha-Bar Hotel Budapestben ért véget. Itt rendezték meg a THE HUBLOT GR1D CLUB™ – The Race After Partyt, ahol nemcsak Forma1-es sztárokkal, de hazai hírességekkel is koccinthattak a bulizók. 

A nyár legforróbb bulijára ezúttal is a Buddha-Barban került sor. A Forma1-et lezáró partynak immáron 5. alkalommal adott otthont a Klotilde Palace-ban lévő kedvenc éttermünk. A vendégeknek lehetőségük volt a száguldozás mestereinek legnagyobb neveivel találkozni, például Valtteri Bottass-szal (Mercedes AMG Petronas F1® Team), Max Verstappennel (Red Bull Racing), Nico Hülkenberggel (Renault Sport Formula 1® Team), Stoffel Vandoorne-nal (McLaren Honda), Carlos Sainzzal (Scuderia Torro Rosso) vagy  Sergio Perezzel (Sahara Force India F1® Team). A Buddha-Barban pihente ki a Forma1-es verseny izgalmait Jacques Villeneuve, 1997-es Forma 1® világbajnok és Jos Verstappen, korábbi F1® pilóta is.

A felejthetetlen hangulatról további hírességek is gondoskodtak. Itt volt még például Paul Hembery (Pirelli Motorsport Director), Norman Nato (2017 FIA Formula 2 Championship), Nyck de Vries (2017 FIA Formula 2 Championship), Sean Gelael (2017 FIA Formula 2 Championship) és Steijn Scothorst (GP3 Series™).

A hazai sztárvilág sem mellőzte az eseményt. Ugyanúgy a Buddha-Barban bulizott Kárpáti Rebeka, Josh Cartu, Iszak Eszter és a korábbi gyorsaságimotor-versenyző és MotoGP világbajnok Talmácsi Gábor.

A hangulat nemcsak a versenypályán izzott, hanem a Buddha-Barban is,  hiszen a szórakoztatásról Pirner Alma bámulatba ejtő táncbemutatója, szambatáncosok és a Belvedere táncosainak különleges előadása gondoskodott. A lemezjátszók mögött a Red Bull Racing hivatalos lemezlovasa EROK, illetve a Buddha-Bar Budapest rezidense, DJ Mada pörgették a lemezeket hajnalig, miközben DJ Tony a Buddha-Bar teraszán gondoskodott a jó hangulatról.

A kora reggelig tartó party vendégei prémium italok és az ázsiai fúziós konyha ételkülönlegességei mellett élvezhették az év egyik legnagyobb buliját, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtak Budapest legsikkesebb klubjában.