Hangolódj velünk a Balaton Soundra a fellépők legfrissebb dalaival

A mai napon kezdetét veszi a Balaton Sound, ahol tucatnyi világsztár fellépésével szórakozhatunk, most a kiemelt fellépők legfrissebb zeneszámait szedtük össze hangolódásul!

Nincs nyár Balaton Sound nélkül, és ezzel világsztárok nélkül, akik javarészt a világ elektronikus tánczenéjének széles palettájáról hozzák egymás és saját zenéit. Mivel mindenki tudja, hogy ez igazi party élmény lesz, így nem is hájpoljuk túl a dolgot itt a küszöbön, egyszerűen összeszedtünk 1-1 zenét a kiemelt fellépőktől és egy fekete báránytól. Hogy miért fekete bárány, az a sor végén kiderül! Az biztos, hogy ezek a zenék szinte 100%, hogy elhangzanak majd Zamárdi partján, mutatjuk azt is, hogy kb. mikor!

Kezdjük a BS hangolódást!

Kygo – First Time

Nagyszínpad – július 8. szombat 21:30-23:00

Még egy hete sincs, hogy felkerült Kygo legújabb szerzeménye, a First Time, amit Ellie Gulding fűszerezett meg hangjával. Igazi nyári életérzés!

Hardwell – Creatures Of The Night

Nagyszínpad – július 9. vasárnap 21:30-23:00

Május elején ismerkedhetett meg a nagyközönség Hardwell Austin Mahone-nal közös szerzeményével. A neonos, synthwaves klip talán a Balaton partján is hasonló fényekben elevenedhet majd meg.

Armin Van Buuren – Sunny Days

Nagyszínpad – július 5. szerda 21:30-23:00

Mi másra is lehetne szükségünk nyáron, mint a felhőtlen napokra. Armin legújabb dala is ezt igyekszik megidézni, melyhez Josh Cumbee adta a hangját, és 2 hét alatt már több mint 2 millióan nézték meg a klipet.

Tiesto – Harder

Nagyszínpad – július 6. csütörtök 22:15-23:30

Tiesto és a szintén BS fellépő KSHMR közösen alkotta meg a tánczenei világ számára a Hardert, még alig pár hete, melyben Talaya Riley működött közre hangjával. Szép hullámzás lesz ez tízen ezrek számára!

Axwell /\ Ingrosso – More Than You Know

Nagyszínpad – július 6. csütörtök 20:45-21:55

Közvetlenül Tiesto előtt lép fel a svéd páros, akik június közepén rukkoltak elő legújabb dalukkal, melyet azóta több mint 5 millióan néztek meg. Nem is kérdés, hogy nagy bulit kerekítenek majd a lemenő nap fényében!

Marshmello – Moving On

Nagyszínpad – július 9. vasárnap 19:30-21:30

A mélybasszusokat hergelő Marshmello sem ült az elmúlt időkben tétlenül. A mindig inkognitó, vicces maszk mögött rejtőzködő amerikai májusi újdonsága hihetetlen, de 31 milliós lejátszáson van túl. Vasárnap este Kygo előtt művel csodát, szintén naplementében!

Don Diablo – Save A Little Love

Nagyszínpad – július 5. szerda 17:30-19:30

És a fekete bárány, aki ördögi nevet visel, de ugyanakkor maga a megtestesült angyali szeretet. Pár héttel ezelőtt egy balul sikerült fellépést követően, az ULTRA Singapore után belekürtölte a világba, hogy nem lép fel többet Ultra Music Festival eseményen, mert méltatlanul viselkedtek vele a szervezők, miután rajta kívül álló okokból nem ért időben a rendezvényre. Biztosak vagyunk benne, hogy itthon a híres magyar vendégszeretetet fogja kapni és legújabb dalával viszonozza majd a kedvességet.

Minden további fellépőt és programot megtaláltok a BS oldalán, jó szórakozást kívánunk!

Ott tali!