Bármilyen időt is hozzon a hétvége, mutatjuk a legjobb programokat

A héten megdőlt az idei melegrekord, és a tegnap esti zivatarhoz hasonlót sem tapasztalhattunk még ebben az évben. Ebből a rapszodikus időjárásból sajnos az is következik, hogy lehetetlen kiszámítani, milyen idő lesz a hétvégén, és hogy a szabad ég alatt, vagy inkább valamilyen fedett helyen fogunk-e kikötni. Mi mindkét esetre gondoltunk, amikor összegyűjtöttük a legjobb hétvégi programokat. Mutatjuk, mire jutottunk.

Csütörtök – június 29.

Lépcső Akusztik pres. Shaibo – Zsiráf – 20:00

„Célunk őszinte, igényes zenét szerezni és játszani mellyel új színt viszünk a magyar pop és underground zenei életbe. Idővel egyre nagyobb művészeti tevékenységet végző csoporttal szeretnénk körbe venni magunkat, szeretnénk, ha produkcióink összművészeti eseménysorozattá nőhetnék ki magukat”

Tovább infókért katt ide.

French Rooftop Cinema: A nagy kékség – Corvin Club – 21:00

Szabad merülés Aldóval és gyerekkori barátjával az óceánba – és az érzelmek tengerébe. Luc Besson kihagyhatatlan remekműve Jean Reno és Jean-Marc Barr főszereplésével június 29-án 21 órától a Budapest Rooftop Cinema műsorán!

További infókért katt ide.

Sweat Dreams Budapest közösségi edzés – Gellért tér – 18:30

Mire készüljetek? Egy jó hangulatú, de izzasztó saját testsúlyos, intervall edzésre, ami közben totálisan lefáradunk, de jól is érezzük magunkat! Ha pedig van kedvetek utána maradni egy kicsit beszélgetni és lazulni, az is könnyedén kivitelezhető.

A programról még többet itt olvashatsz.

Sörvacsora – One Beer – 19:00

Skálázzátok végig a legnagyobb cseh klasszikusokat a könnyed lágertől a karakteres barnáig: Primátor Světlý Výčepní, Primátor Polotmavý, Primátor IPA és Bernard Černý Ležák. Közben pedig elmesélünk néhány kulisszatitkot arról a sörről, amitől éppen emelkedik a hangulat. Meghívott vendég Kovács Gábor Maláta sörszakértő lesz, a serteperte.blog.hu szerzője.

Továbbiakat itt találsz.

Hola Cuba! – ‘A’ csütörtöki kubai fiesta – BB’z Bar&Grill- 22:00

Nem számít eddig hol jártál, itt otthon leszel. A BB’z-nél, házibuli hangulattal várnak! Ugorj be, hívd el barátaid vagy barátnőid, mutasd meg mit tudsz a parketten! Hangulatos tér, kellemes italárak, jó parkett, szuper  megközelíthetőség. Gyere, csekkold le velünk a Hola Cuba! kurrens party-helyszínét!

Továbbiakért táncolj el erre a linkre.

Péntek – június 30.

Bike & Breakfast # Bringásreggelik Óbudán – Esernyős – 7:00

Ingyenes bringásreggelik Óbudán, minden hónap utolsó péntekén. Következő alkalommal június 30-án 7.00 – 9.00 között egyszerre három helyszínen várnak titeket kávéval, friss péksüteménnyel és gyümölcslével.

Kattints ide, ha tudni szeretnéd, hogy az Esernyős mellett hol várnak még titeket.

Respire – Robot – 21:00

Ezen az estén kis hazánkba látogat a kanadai Respire, akik tavaly egy nagyon erős lemezt adtak ki kezeik közül, ami egyszerre komor, sötét és rideg.

A további fellépők nevéért kattints ide.

Derby és Kincsem Film Fesztivál – Kincsem Park – 18:00

Századelős hangulat a Derby fesztiválon június 30 – július 2 között! Megelevenednek a Kincsem film jelenetei a Kincsem Parkban. Felépítjük a Kincsem filmből ismert lóvásárteret, ahol a tulajdonosa először meglátta Kincsemet és betekinthetnek a kulisszák mögé. A filmbeli jelenetek mellett a környezet is korabeli lesz: régi mesterségek bemutatójával, a korabeli gasztronómia remekeivel és sok minden mással várnak titeket.

Részleteket itt találsz.

Tasty House nyitó hétvége – Tasy House – vasárnapig

Így kell megünnepelni egy étterem megnyitását! Lesz itt ugrálóvár, arcfestés és csillámtetoválás is, hogy az egész család jól érezhesse magát a hétvégén. És persze mondani sem kell, ennivaló is lesz, bőven.

Továbbiakért katt ide.

Hennafestés – LoveBug – 14:30

A henna egy ősi, több ezer éves kozmetikum, mely használatával a nők kiemelhetik a szépségüket, hangsúlyozhatják nőiességüket, egyediségüket! Te se maradj ezen a nyáron henna nélkül! Bejelentkezés szükséges, amit privát üzenetben vagy a hegedus.gyongyver@gmail.com email címre írva tudsz megtenni.

Nézd meg az esemény Facebook-oldalát is.

Summer Office Vol. 1 – Pagony – 9:30

Oké, hogy nyáron is kell dolgozni, de biztosan nem az irodában. Június utolsó péntekén délelőtt mi kiülünk a Pagonyba, hogy laptopjaink, laza fröccsök és egymás társaságában búcsúzzunk el a munkahéttől, gyertek velünk! Ha laptop van az asztalon, munkának számít!

Ha kíváncsi vagy, kik lesznek ott, katt ide.

Szombat – július 1.

Teraszbuli s04e04 – Pontoon – 19:00

A város legendássá vált házibulijának szabadtéri és nyilvános kiadása, ami egyáltalán nem utal kisebb volumenű bulira, csak egy koncentráltabb fellépő brigádra.

Még többért kattints ide.

„Secret Garden” Day Time Party – 380 Bar – 14:00

Hagyd magad mögött a forró várost, és költözz be a a 360Bár titkos oázisába! Töltsd a július első hétvégéjét  a pálmafák hűsítő árnyéka alatt, a víz csobogása mellett, a felhők felett.

Line-upért katt ide.

TNT koncert, vendég: Happy Gang – Budapest Park – 18:00

Emlékszel még, milyen színű a szeme a kicsi gesztenyének? Nosztalgiázzunk egy picit, és utazzunk vissza a ’90-es évek legvégére a TNT segítségével. Nyugi, a hangulatból megint a legjobbat fogja hozni a BP Park.

Részletekért katt ide.

Red Bull Air Race – Cinnamon – 18:00

A rendezvényre a Cinnamon csapata extra kínálattal készül minden vendég számára. A hétvége specialistása Red Bull Air Race Menük (Szendvicsek + 1 Red Bull) lesz.

Ha tudni akarod, milyen ételekkel várnak még, ezen a linken meglesheted.

Gardrób Közösségi Vásár – Central Passage Shopping Mall – 11:00

Az ötlet egészen egyszerű: Ti hozzátok a ruhákat, táskákat, kiegészítőket, csecsebecséket, a szervezők pedig adják a helyszínt és a közösséget.

Hogy mik a vásár játékszabályai? Ide kattintva megtudhatod.

Vasárnap – július 2.

FessNeki – Akvárium Klub Terasz – 15:00

A FessNeki a szórakozásról szól, a festés során szabadon alkothatsz egy közösség tagjaként. Szervezz különleges randit, vagy ismerj meg új embereket, a képet semmi szín alatt sem tudod elrontani és ráadásul semmilyen előképzettséggel vagy kézügyességgel sem kell, hogy rendelkezz.

Továbbiakat itt találsz.

The Great Hungarian Songbook 2 – Müpa – 19:00

2014-ben nyílt ki először a múlt század magyar könnyűzenei slágereit újraértelmező és izgalmasan újrahangszerelő nagy magyar daloskönyv első kiadása. A újabb válogatás ismét a különféle stílusok és műfajok harmóniájában bocsátja majd elénk közös kulturális örökségünknek ezt a szerethető vonulatát.

Részletekért kattints ide.

Budapest Rooftop Cinema presents: Baby Driver – Corvin Club – 18:30

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.

Mi történik ezután? Katt ide és tudd meg.

Royal Opera House – Otello – Puskin Art Mozi – 14:00

A világhírű tenor, Jonas Kaufmann Otello szerepében debütál Verdi szenvedélyes Shakespeare-feldolgozásában, ahol a szerelem, a féltékenység és a bosszú játssza a főszerepet. Az Olivier-díjas rendező, Keith Warner új produkciójában Desdemonát Maria Agresta, a gyűlölettől vezérelt Jagót Ludovic Tézier bariton alakítja.

Részleteket itt találsz.

Amerikai Grill DAY – Bereg Bar & Cafe  – 12:00

Ha azt gondolod, hogy az amerikai gasztronómia a burgerekről, és hot-dogokról szól akkor feltétlenül gyere el és építsd le a sztereotípiáid. Az amcsi kajához természetesen, American Pale Ale dukál. Az életérzés „fülöncsípéséhez” R&B és Hip-Hop ütemeket pattogtatnak.

Részletekért katt ide.

A hétvége fesztiválja: VOLT

A 25. Telekom VOLT Fesztivál az eddigi leghosszabbnak ígérkezik, idén először öt napon keresztül, június 27. és július 1. között lepik el Sopront a jobbnál jobb magyar és külföldi előadók, zenekarok és a vidám fesztiválozók. Természetesen mi is ott leszünk a tömegben, pirosra tapsolva tenyerünket.

További infókért katt ide vagy ide.