Indítsd roséval a nyarat! – Rosalia, Rosé és Pezsgő Liget

Fűben heverni, rosét rendelni, Veled szemezni, egy jó burgert megenni. Egyre csak szeretni, a buliban elveszni, végül egymásra találni!

Azt mondják, minden csoda három napig tart, akárcsak a Rosalia Fesztivál a főváros szívében. Május 12-14. között életre kel a park, rózsaszínbe öltözik a Városliget. Rosé, pezsgő, finom borok, koncertek, és persze szerelem Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválján.  Több mint 50 borász borai mellett a street food ételek legfrissebb kínálata is bemutatkozik. A színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló buli szórakoztatja a vendgeket: fellép ByeAlex és a Slepp, a Muriel, Pribojszki Mátyás Band, a Zaporozsec, a Blahalouisiana, és DJ Juhász Laci. A Fonó izgalmas és fiatalos folklór programmal készül: hagyományőrző flashmob a Hősök teréről, bemutatkozik az örökvidám Vadrózsák Néptáncegyüttes, részesei lehetünk az egykori táncházmozgalom újragondolt hangulatának.

Nem számít, hogy kivel jössz, a szerelmeddel, barátaiddal, a gyerekeiddel, szüleiddel vagy a kutyáddal, senki sem fog unatkozni. Kóstoljátok meg az idei rosé kínálatot és a nyár legmenőbb streetfood ételeit, játszatok a Liget Bora borértékelő játékkal, teszteljétek érzékszerveiteket a Butlers Borkvíz Bárban! A gyerekek is számos program közül választhatnak, lesz kenyérsütő kuckó, a Városliget kincseit felfedező kvízjáték, arcfestés, táncház és kürtőskalács készítés. Ha pedig pihenésre vágytok, heverjetek a fűben, vagy sétáljatok egyet a réten egy pohár borral a kezetekben! A szomjas kutyusokat egy menő frissítőállomás várja. Igazi meglepetés is készül: a Rosalia kristály kóstolópoharain olvasható szlogenek „horoszkópjait” a helyszínen fejtheted meg.

Szeretnéd, hogy megajándékozzunk egy borkóstolóval? Nincs más dolgod, mint elővételben megvásárolni a kóstolópoharat, melyhez a helyszínen beváltható ajándék kóstoló kupont kapsz. A Rosalián fizethetsz paypass kártyával, vagy feltölthető fesztiválkártyával.

Gyere és tölts el egy szép májusi napot a városligeti fák árnyékában, beszélgess, borozgass, falatozz, élvezd a koncerteket és válaszd ki idei kedvenc rosédat, pezsgődet!

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitva tartása:

Május 12. péntek                           14-24 óra között

Május 13. szombat                         12-24 óra között

Május 14. vasárnap                        10-21 óra között

 

Belépés: ingyenes. A borkóstoláshoz 1000 forintért kristály kóstolópohár vásárolandó. A rendezvény fizetőeszköze az 500 forintért bérelhető és feltölthető Festipay fesztiválkártya, illetve ingyenesen használható az érintés nélküli MasterCard PayPass és VISA payWave bankkártya.

További infókat itt találsz