Szórakozzunk nappal, avagy 5 érv a délutáni bulizás mellett

Az UrbanPlayer arra jutott, hogy az egész éjszakán át tartó, gyakran hajnalba nyúló kimenőket kollektíven fel kellene váltanunk a napközbeni bulizással– mi pedig totálisan egyetértünk. Elmondjuk, miért.

#1 Mert már nem bírjuk

Fizikailag. A biológiai óránk bizony ketyeg, ami abban is megmutatkozik, hogy a regenerálódás egy-egy jól sikerült ereszdelahajam után egy teljes napot igénybe vesz (értsd: fetrengés egész nap olyan ígéretekkel tarkítva, mint hogy soha többé nem iszol), hogy aztán újra visszaálljon a hétköznapok rendje. A délutáni megőrüléssel nem borulna fel a hét közben jól kialakított séma, sőt még a hétvégét is hasznosan tölthetnénk.

#2 Viszlát, megfázás!

Hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni az okostelefonunk kijelzőjét, amint azt mutatja, 15 fok van, és folytatni a táncikálást izzadtan kültéren, de az is mindig jó ötletnek tűnik, hogy a harminc fokban felhevült testünket a kinti hűvösben hűtsük le. Helló tüdőgyuszi! Mivel napközben a hőmérséklet valamivel mindig magasabb az estinél, a délutáni bulizás lényegében egy, az egészségünk megőrzéséért tett lépés.

#3 Pénztárcakímélő és időbarát

Na most, éjszaka ugyebár két opció közül választhatunk hazafelé menet, taxizunk vagy tömegközlekedünk – az előbbi drága, az utóbbi sokáig tart az éjszakai járatokkal, ha csak nem a bulinegyed kellős közepén laksz. A délutáni bulizás erre is megoldást nyújt! Mivel éjfél előtt bőven vége a bulinak, nem kell órákon keresztül az éjszakai buszon döcögnöd, de taxira sem kell költened.

#4 Környezetbarát

Gondolj csak bele mennyi energiát felemészt egy éjszakai bulihely üzemeltetése. Ha nem is csökkenthetjük le mindet a délutáni bulizással, a világításon nagyot spórolhatunk. És amúgy is király a szabad ég alatt, napsütésben önfeledten táncolni.

#5 Biztonságosabb

Az éjszaka tele van kétes alakokkal, nem véletlen, hogy a legtöbb bűncselekményt is akkor követik el. Míg a sötétség a bűnözők, a világosság a rendes emberek terepe. Bulizzunk ehhez mérten!

Forrás: UrbanPlayer