Húsvéti nyusziktól a művészetig – Ezt olvastátok a legtöbben a héten

Bár ez a hét kicsit rövidebb volt, hála a nagypénteki munkaszüneti napnak, ez még nem szegte kedveteket, hogy ezúttal is velünk tartsatok, és olvassátok a cikkeinket. Ezért most is utánajártunk, hogy melyek voltak az utóbbi napok legnépszerűbb írásai. A címre kattintva újra el is olvashatjátok őket! Íme!

35 hihetetlenül aranyos nyuszi

Lassan mindenkin úrrá lesz a húsvéti láz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltatok a nyuszis galériánkra.

Ennyit változott a szépségideál 100 év alatt

Vajon a te melyik korban számítottál volna igazi vénuszi szépségnek? Nézd meg az összeállításunkat, és kiderül!

Újít a MÁV: Magyarországra is berobbannak az emeletes vonatok

Sajnos még egy évet várnunk kell, hogy használhassuk ezeket a nagyon menő és valószínűleg elég kényelmes emeletes vonatokon, de gondolatban már most elkezdtük tervezni, merre utaznánk velük.

Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon

Alan Walker, You Me at Six, Wilkinson és Alle Farben is fellép az idei Strand Fesztiválon, amiről elsők között számoltunk be. Ti pedig örömmel olvastátok.

5 kihagyhatatlan program a Budapest Art Weeken

Közvetlenül húsvét után startol el a Budapest Art Week, ahol egy karszalaggal rengeteg múzeumba és galériába bemehetsz, ahol jobbnál jobb programok várnak. Természetesen ismét megkönnyítettük a dolgod, és a legjobb programokat mi már össze is gyűjtöttük neked.