A legjobb kutyabarát reggelizőhelyek

Nincs is jobb egy vasárnapi brunchnál! Mikor a legjobb reggelizőhelyek után kutattunk, egy kritériumtól nem tekinthettünk el: kutyabarátnak kell lennie. Top 5-ös listánk következik.

Double shot

Az Újlipótváros nem is annyira eldugott gyöngyszeme a Pozsonyi úti Double Shot. Az újhullámos hely aprócska, de remekül kialakított, enteriőrje pedig ennél menőbb nehezen lehetne. Napi levesekkel, isteni reggelikkel (az avokádós pirítósuk díjnyertes), és talán még annál is jobb, kiváló minőségű kávékkal csábítják a reggeliimádókat és kis kedvenceiket. Ha inkább a Kálvin tér környékén jársz-kelsz többet, jó hírünk van számodra: nemrég megnyílt a Double shot 2 a Veres Pálné utcában!

Fotó: Double shot // Facebook

Kuglóf Bisztró

Igazi kis kuckóra leltünk nemrég a Ferenciek terénél. A Kuglóf nevet viselő bisztró reggelente királyi reggelivel, délben ízletes menüvel, esténként pedig finom borokkal várja vendégeit. Emellett cukrászsütemények is kaphatók, és designtorták is rendelhetők. Teraszukról pedig napos időben talán még a Dunáig is elláthatunk. A tény, hogy kutyabarát, hab a tortán.

Fotó: Kuglóf // Facebook

Törökméz

Hogy mivel várnak a Margit utcában? Frissen pörkölt 100% arabika kávéval, helyben készült süteményekkel, reggelivel egész nap, sonka- és sajtkülönlegességekkel, és delikát finomságokkal a világ minden tájáról – olvashatjuk weboldalukon. Minket meggyőztek.

blank
Kép: Törökméz // Facebook

Csendes Társ

A Károlyi kert bejáratánál található Csendes Társ tavasszal és nyáron zöld szuperhősként menti meg a fővárosiakat a betondzsungelbe fulladástól. Az Astoriától néhány lépésnyire található hely csendes kis oázis, amely reggelivel, kávéval, és frissítő italokkal kecsegtet.

blank
Kép: Csendes Társ // Facebook

My Little Melbourne

A Madách téri, belvárosi gyöngyszem Budapesten egyedülálló hely, ahol a filteres kávéké a főszerep. Ezek mellett friss dzsúszokból, üdítőkből, péksüteményekből, és szendvicsekből sincs hiány. A kávé szerelmeseinek hamar kedvencévé válik majd a My Little Melbourne – ha még eddig nem tette meg.

blank
Kép: My Little Melbourne // Facebook