10 tipp, hogy felforrósítsd a hálószobád Valentin-napon

Akár a szende, akár az ágytornász kategóriába tartozol, Valentin-napon érdemes új lendületet vinni a szerelmeddel az ágyatokba. Adunk 10 tippet, amivel elkerülhetitek a kliséket és felforrósíthatjátok a hangulatot.

Kincsvadászat szexre hangolva

Rejts el a lakás különböző részén cetliket, melyekre szexin kivitelezendő (vagy mocskos) utasításokat írsz. Ha a szerelmed megtalálja őket, nincs mese: meg kell csinálnia a papírra írt feladatokat.

Tedd félre a gyávaságot

Merjetek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy mit szeretnétek kipróbálni, a lényeg, hogy szakítsatok a megszokásaitokkal.

Cseréljetek szerepet!

Általában a férfi a domináns egy kapcsolatban, főleg, ha a szexről van szó. Most fordítsatok a helyzeten, és diktálja a gyengébbik nem a feltételeket ágyon innen és túl.

Levél helyett selfie

A szerelmes levelek ideje lejárt. Érzelgős sorok helyett inkább készíts egy selfie-t magadról, hogy miben várod a kedvesedet, amikor hazaér a munkából.

Mutassátok meg a szürke összes mocskos árnyalatait

Lehet, hogy egy lírai szerelmes dal hallgatása kellemes emlékeket idéz bennetek, de Valentin-napon kevés közhelyesebb dolgot tehettek ennél. Nézzetek helyette inkább egy szexi filmet, mely beindítja a fantáziátokat.

Újítsd be a ruhatárad

A meglévő darabok helyett szerez be egy új, szexi fehérneműt, melyben nemcsak a párodnak, de magadnak is tetszel.

Fokozzuk az étvágyat!

Mielőtt szexuális harctérré alakítanátok a franciaágyat, nem árt a konyhában elkezdeni a bemelegítést. Ne aggódj, nem kell konyhatündérré változnod, elég csupán egy kis csokoládét, epret vagy gránátalmát enned, ugyanis ezek az ételek mind fokozzák a szexuális étvágyat.

A kifordított póz: a pókpóz

Ahogy azt már leírtuk, a Valentin-napot a megszokottól eltérő szex teheti igazán felejthetetlenné. Jöjjön most 3 póz, mellyel nem lőhetsz mellé. A pók póz egy igazán különleges póz, mely rendkívüli élményt nyújt. A nőnek lovaglóülésben kell a férfira ülnie, majd utána hátradőlnie. Ezután mindkét félnek fel kell húznia a lábát, és lassú, ritmikus mozgással juthatnak el a csúcsig.

A haladóknak: ölelés

Azoknak ajánlott a póz, akik szenvedélyes típusok. Az álló férfiakat a nők úgy ölelik meg, hogy lábukat a férfi derekán keresztezik, kezükkel pedig a nyakukba kapaszkodnak. A férfiak feneküknél fogják és irányítják a nőt. Nem meglepő módon ezt a pozíciót leggyakrabban wc-kben, liftekben, elhagyatott folyosókon szokták kipróbálni.

A régi újrahangolva: kanál póz

Alias kis kifli-nagy kifli. A hölgyeknek az oldalukra kell fordulniuk, és embriópózba húzódniuk, így párjuk hátulról hatolhat beléjük.  A legjobb választás, ha nem éreztek magatokban elég energiát az akrobatamutatványokhoz.