Megérkeztek a Stranger things 2. évadának első képei

Régóta nem éreztünk akkora örömet, mint amikor megírhattuk, hogy kedvenc 2016-os sorozatunknak, a Stranger Thingsnek bejelentették a folytatását, melynek első részéig halloweenig kell várnunk. Hogy kicsit csillapítsuk a sorozat rajongóinak türelmetlenségét, megmutatjuk a 2. évad első promóciós képeit. 

Mivel a második évad trailere nem volt túl információdús (kb. semmi nem derült ki belőle), izgatottan vártuk, hogy több infó derüljön ki a készülő epizódokról. Szerencsénkre az Entertainment Weekly következő számának az elején már a Stranger Things kedvenc gyereksztárjai szerepelnek, és a magazin honlapján további képeket találtunk a második évad forgatásáról.

A képeken a legszembetűnőbb változás az első évadhoz képest az, hogy a kopaszka Eleven haja szépen megnőtt, így legalább senkit nem fog el a kétely a szereplő nemi hovatartozását illetően. Abban viszont reméljük, nem lesz semmi változás, hogy a lány továbbra is hatalmas zűrzavart, a nézőknek pedig tömény izgalmat és szórakozást fog okozni.