Ezeket a számokat várjuk Lady Gagától a Super Bowlon

Azt még nem tudjuk, hogy a mennyből fog-e alászállni, vagy a föld alól fog-e előbukkanni Lady Gaga a Super Bowl félidejében, az biztos, hogy hatalmas show-t fog csapni. Össze is gyűjtöttük azokat a számokat, melyeket mindenképpen szeretnénk, hogy felcsendüljenek. Íme, a FUNZINE teljesen szubjektív tracklistája!

Scheiße

Gaga nem tagadja: nem tud németül. De ez az apró szépséghibája természetesen nem akadályozhatja meg abban, hogy megpróbáljon németül halandzsázni valamit. A Scheiße a Born This Way CD fel nem fedezett gyöngyszeme, mely tökéletes lenne bevonulózenének.

Boys, Boys, Boys

Mötley Crüe Girls, Girls, Girls című száma ihlette Gaga Boys, Boy, Boys című slágerét, mely az énekesnő legelső CD-jén kapott helyet. A szám kellően popos, fülbemászó, és Gaga férfi háttértáncosainak is tökéletes lehetőséget adnak, hogy megmutassák az…izé… tánctudásukat.

G. U. Y.

Egyszerűen érthetetlen, miért nem lett nagyobb siker az énekesnő 2012-es Artpop albuma, pedig olyan remek számok voltak rajta, mint a G.U.Y., amely nemcsak bármelyik party hangulatát képes feljebb tornázni, de még az amerikai foci rajongóinak pulzusát is megemelheti.

Monster

Hiszed, vagy sem: Lady Gaga szeplőtelen ifjú korában félt a pasiktól, igazi szörnyeknek gondolta őket. Erről szól a Monster című száma, mely szintén egy kevésbé ismert, ám annál fülbemászóbb dala a popénekesnek.

Poker Face

Ha már megemlítettünk egy-két kevésbé ismert Gaga-számot, muszáj megemlítenünk a legnagyobb slágereit is. Mondjuk azt, ami meghozta neki a hírnevet. Ez a szám nem más, mint a logopédusok kedvenc szövege, a Po-po-po-poker face.

John Wayne

Az énekesnő legutóbbi, Joanne albuma meglehetősen countrysra sikeredett, aminek mi annyira nem örülünk. Szerencsére még így is akadnak rajta olyan számok, melyektől bulizni támad kedvünk. Ilyen a John Wayne is.

Bad Romance

Ez nem csupán kívánság, ez tény és való. A szupertitkos fellépésről egy információ már kiszivárgott: Lady Gaga elő fogja adni a Bad Romance-t a Super Bowlon.

Perfect Illusion

Mi mással zárulhatna a fellépés, mint Gaga legutóbbi slágerével, a kicsit chillezős, kicsit country feelingű, kicsit még a megszokott gagás hangzásra emlékeztető Perfect Illuisonnel? Reméljük, a fellépése is olyan fantasztikus lesz, mint egy tökéletes illúzió.

https://www.youtube.com/watch?v=C1iNy3iT7cE