Szavazz a legjobb kézműves sörözőre! – Budapest Nightlife Awards

Január 30-ig te is eldöntheted, hogy melyik Budapest legjobb fesztiválja. A Heineken Budapest Nightlife Award legjobb bár kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be, hogy kedvet csináljunk a szavazáshoz.

Bestia

A hedonista Bestia 2015 tavaszán nyitott kocsma sörrel, hússal, és élőzenével. A Bazilika tövében a hazai kézműves sörök előtt tisztelgünk kézzel evős magas-kocsmagasztróval. Szortimentünket a főzdék új generációjával szoros együttműködésben alakítottuk ki, így verődött csapra tizenkét hazai jóféle kézműves sör. A sörkorcsolyán túlmutató fogásainkat – kolbászcsodák, pola-pola burger, rib-eye, steak, fél csirkéink és kacsáink – elfogult konyhatechnológiai felkészültséggel, de lazán készítjük.

Itt szavazhatsz a Bestiára.

Kandalló

Azóta vágytunk egy helyre, hogy Ted Mosby (építész) először mondta Barney Stinsonnak: ”We should totally buy a bar!”. Tulajdonképpen ez volt a legkézenfekvőbb megoldás, miután életünk felét együtt töltöttük kedvenc kocsmáinkban üldögélve. A Kandallót így olyan bisztrónak szánjuk, ahol mindenki úgy érezheti magát, mintha otthon bulizna a barátaival. Mi csak elvégezzük helyettük a kellékek beszerzését. Jó cuccokat! Egyszerűen azért, mert nagyon szeretjük a friss kézműves sört, a paradicsom ízű paradicsomot, a mangalicasonkát, és mi is csak a legjobbaknál vesszük a húst, ha a barátaink jönnek vendégségbe.

Itt szavazhatsz a Kandallóra.

Jónás Kézműves Sörház

A sört sokan szeretik. Mi is, de nagyon. Annyira, hogy létrehoztuk A Jónás Kézműves Sörházat. Ezért főzzük különleges söreinket, ezért mondjuk azt, hogy a sör sokféle lehet. Ezért alkottuk meg azokat a maláta és komló, víz és élesztő kompozíciókat, amikről korábban álmodoztunk. Sört inni élmény; reméljük, hogy a mi söreinkbe, az arany jónásba és a ravasz hódba mindenkinek ugyanolyan öröm lesz belekortyolni, mint nekünk. Több, mint hatvanféle sörrel, nyolcféle csapolt sörrel várjuk vendégeinket.

A Jónás a különleges sörök mellett arról is nevezetes, hogy baristánk a város egyik legjobb kávéját készíti, nem is beszélve a forró csokikról, amik közül a fehér csoki alapú erdei gyümölcsös variáció a legnépszerűbb vendégeink körében.

És ez még fokozható! A jónás üdítő fronton is meglepetéseket tartogat. A kecskeméti főiskola tangazdaságában készült, kézzel válogatott gyümölcsökből préselt, semmilyen egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmazó gyümölcsnektárok, valamint az etyeki halmi pincészetnek köszönhetően jobbnál jobb kézműves szörpök (pl. Levendula, vadrózsa, menta) közül válogathatnak kedves vendégeink.

Itt tudsz szavazni a Jónás Kézműves Sörházra.

Élesztő

Az Élesztő a kézműves sörforradalom bázisa és gasztronómiai sétálóutca! 27 sörcsap, 2 fűzfa!

Itt tudsz az Élesztőre szavazni.

Krak’n Town Steampunk Saloon

Steampunk fantáziavilág kelt életre Budapesten, ahol látványkonyhán készülnek a brit steakek és a főváros leghosszabb sörcsapjáról lehet válogatni a 26 fajta pohárba valót. Rézcsövek, fogaskerekek és léghajók közé csempésztük az angolszász pub kultúrát, legyen szó akár különleges vacsoráról, akár hajnalig tartó nfl meccsnézésről.

Itt tudsz szavazni  Krak’n Town Steampunk Saloonra.

Legfelsőbb Beeróság

A Legfelsőbb Beeróság egy frissen nyílt kézműves söröző és bár. A belváros egyik központjában, a Dohány utcában nyújt szórakozást a sörbarátoknak.

Hangulatos kocsmánkban várjuk nemcsak a magyar kézműves sörök szerelmeseit, hanem bárkit aki igényes környezetben szeretne eltölteni egy estét barátaival.

10 sörcsapunkon folyamatosan változó kínálatban slágersörök és sörkülönlegességek kóstolhatóak végig, valamint több, mint 70 féle üveges sör várja a szomjazó vendégeket. Ezen kívül kisüzemi pálinkák, röviditalok, magyar borok, longdrinkek, kézműves szörpök, kávék és teák színesítik kínálatunkat.

Itt tudsz szavazni a Legfelsőbb Beeróságra.

Neked csak Dezső

Szeretnénk megemlékezni Dezsőről, aki a pelikán család egyetlen malacaként életét adta egy nemesebb célért, sajnos hiába. Szeretnénk, ha mindenki vidáman emlékezne rá, kiváló kézműves magyar és cseh sörök kíséretében, a legjobb hazai borokkal és pálinkákkal, hűsítő limonádékkal, bor- és sörkorcsolyákkal. A Neked csak Dezső emeleti különterme lefoglalható születésnapokra, céges bulikra, lány- vagy legénybúcsúkra, vagy akármilyen céges vagy privát rendezvényre, akár 45 főig! Gyere el te is, és akkor dezsőnek sem kellett hiába meghalnia!

Itt szavazhatsz a Neked csak Dezsőre.

Léhűtő Kézműves Söröző

A Léhűtő Kézműves Söröző az egyik első kézműves söröző a belvárosban, a legizgalmasabb kézműves és kisüzemi sörök lelőhelye.
Komoly választék, jó arcok, néha pedig kilépve a kocsma kategóriából, komoly bulik helyszíne. Azt tudtátok, hogy a város legjobb tapaszkonyhája is itt található?

Itt voksolhatsz a Léhűtő Kézműves Sörözőre.

Felni Sörbisztró

A Felni Sörbisztró egy régi autószerélő műhelyből átalakított bár Budapest szívében. Barátságos kézműves sörbisztró ahol 2013 óta szolgáljuk ki mind az itthoni és külföldi sörbarátainkat. Több mint 100 fajta kisüzemi és kézmíves sört találtok nálunk. A felni családias, közvetlen hangulatát az üzemeltető testvérpár kölcsönzi a jó sörök és barsnackek mellé.

Itt szavazhatsz a Felni Sörbisztróra.